Zorica Marković : Lazić me nije pljuvao, Vesna je uzela 150.000 eura, Rialda ima sina od 10 godina

zorica marković : lazić me nije pljuvao, vesna je uzela 150.000 eura, rialda ima sina od 10 godina


Zorica Marković  komentarisala je kako je bilo nekad kad je držala kafanu, pomenula je kolege koje su tu pjevale, i tom prilikom otkrila ko je od kolega pljuvao, ko nije, a tvrdi da su svi dobro zaradili. 

– Ovdje je nekad bilo selo. Sad se izgradilo, zovu ga “Mali Pariz”. Tu su bile kafane. Mnogi su pjevali. Častili su me što su pljuvali. Nije Darko Lazić, nije Domić, nije Prijovićka. Nisu djeca, oni malo stariji. Vesna je pjevala ovdje godinu dana, Đani. Vesna je ovdje uzela 150.000 eura, nije me pljuvala. Radili su i zaradili. Treba obezbjediti mjesto i lokaciju. I ja sam zaradila, i oni – rekla je pjevačica.

Zorica je otkrila kakvo je njeno zdravstveno stanje.

– Imala sam upalu nerva, bila sam se iskrivila. Bila sam na redovnim ispitivanjima, imam svog ljekara. Upaljen mi je nerv, zbog promahe. Čuvajte se promahe. Koronu sam preležala kad niko nije znao šta je, negativna sam, imam antitijela. Čekam red na vakcinu, nije mi bitno koja je – rekla je Zorica.

Markovićka se osvrnula na učesnike aktuelne sezone Zadruge, i tom prilikom otkrila šokantne detalje iz života pjevačice Rialde Karahasanović.

– Nisam izašla iz kuće otkad sam izšla iz Zadruge. Miljana je pretjerala, dobar je čovjek. Malo samo nek povuče ručnu. Ne mogu da gledam Taru i Ša. On kao i uvijek, ljiga, bježi. Koliko čitam, žena neće da ostane sa njim. Cijeli svijet vidi da su oni zajedno. To bježanje preko ograde, to je ljigavo. Dopada mi se Tomović, top je ove godine, Kristijan, Rialda je opasno namazana, Fran i Paula mi se sviđaju. Čula sam da Rialda ima sina od 10 godina, ne znam što ga ne pozdravlja. To sam sve čula u Sarajevu. Aleks mi je top. U toku sam, pratim sve Anja mala je mrtvo puhalo, Cvele više voli nego ona – rekla je Zorica u Premijera – Vikend specijalu.

(Kurir)Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU