Zvanično smijenjen koordinator sportskog segmenta FK Sarajevo!

Zvanično je smijenjen koordinator sportskog segmenta FK Sarajevo, Emir Hadžić, potvrđeno je iz ovog sarajevskog kluba.

“Nakon poraza u utakmici 26. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv FK Borac danas je održana vanredna sjednica Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sarajevo gdje su razmatrani ostvareni sportski rezultati u proljetnom dijelu sezone. 

Na današnjoj online sjednici Upravni odbor donio je odluku da se koordinator sportskog segmenta Emir Hadžić razriješi dužnosti. 

Hadžić je dužnost koordinatora za sportski segment obavljao od maja 2018. godine, a u tom vremenskom periodu Bordo tim je ostvario historijske uspjehe. Osvojena je prva dupla kruna, zatim i po prvi put odbranjen naslov prvaka države.

U momentu, FK Sarajevo se nalazi na putu odbrane treće uzastopne titule prvaka, na prvom mjestu sa 52 osvojena boda, te je u borbi za finale Kupa Bosne i Hercegovine. 

Uprava Fudbalskog kluba Sarajevo moli sve navijače da u narednom periodu budu ujedinjeni, pruže podršku klubu, te da svi zajedničkim snagama još jednom ostvarimo cilj.

Fudbalski klub Sarajevo se zahvaljuje Hadžiću na svim ostvarenim rezultatima u protekle tri godine, te želi sreću u budućim sportskim izazovima.” – navodi se iz FK Sarajevo.

Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU