Zvezda zainteresirana za igrača Mege!

Crvena zvezda je ove sezone imala dosta problema na centralnoj poziciji. Tijekom ljeta promijenjena je gotovo cijela pozicija, no očekivanja je opravdao (možda i premašio) jedino Joel Bolomboy.

Manje uspješan je Mike Toby o čijem se odlasku u jednom trenutku čak i špekuliralo, dok je Marko Simonović nakon dolaska iz NBA tijekom ljeta kasnije poslan na posudbu u Beşiktaş, no ni zamjena u vidu Freddieja Gillespieja nije se pokazala biti dobro rješenje.

Rješenje za sljedeću sezonu moglo bi se naći na domaćem terenu, budući da je, prema riječima košarkaškog insajdera Luke D’Alessandra, Zvezda zainteresirana za centra Mege Uroša Plavšića, koji briljira ove sezone.

Pozornost je privukao tijekom ljeta igranjem za Atlanta Hawkse u Ljetnoj NBA ligi i dao naslutiti svoju kvalitetu, nakon čega je uslijedio prelazak u srbijanski klub u kojem je sa 23 godine bio najstariji prvotimac.

Plavšić je jedan od nositelja mlade momčadi Mege u izvrsnoj sezoni u kojoj je u ABA ligi prosječno bilježio 16 poena i 7,4 skoka.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU