NAJAVA DANA / Od Novaka do Denvera, a između vrhunski fudbal 

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas…

ĐOKOVIĆ – RUD, 11.00 , (Tenis, ATP Rim), kompletnu ponudu pogledajte na mozzartbet.ba

Mladi Norvežanin nikada do sada nije igrao protiv najboljeg igrača sveta, ali je došao do samopoudanja odličnim partijama u Rimu. Protiv Bertinija u četvrtfinalu viđena je prava drama, a odluka je pala u dramatičnom trećem setu koji je trajao 79 minuta. Novak je imao dosta problema u protiv Dominika Kepfera, ali je došao do pobede i sada želi u veliko finale. Nema sumnje da će u tome i uspeti.

ČELSI – LIVERPUL, 17.30 (Fudbal, Engleska 1), kompletnu ponudu pogledajte na mozzartbet.ba.

Veliki derbi na Stamford Bridžu već u drugom kolu. Znamo šta nam je doneo poslednji okršaj Plavaca i Redsa. Goleadu na Enfildu i pobedu Liverpula 5:3. Jirgen Klop je pre dva dana dobio Tijaga Alkantaru koji će doneti dodatni kvlitet ovom timu. Možemo samo da uživamo u sudaru titana, u kojem će se Čelsi nadati prvom ligaškom trijumfu protiv Liverpula posle četiri utakmice.

ZLATIBOR – PARTIZAN, 19.00 (Fudbal, Srbija 1), kompletnu ponudu pogledajte na mozzartbet.ba.

Partizan od starta prvenstva ima već dva ozbiljna kiksa i pobeda protiv Zlatibora na Gradskom stadionu u Užicu je imperativ. Crno-beli su tek posle produžetaka slomili otpor Sfintula u Moldaviji i valjalo bi nabaciti još preko potrebnog samopouzdanja četiri dana pre okršaja sa ekipom Šarlroe u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Više ponuda pogledajte OVDJE.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU