NAJAVA DANA/ Četiri velika derbija i još dobrih utakmica

Pogledajte koji nas to zanimljivi događaji čekaju danas…

Everton : Liverpool, 13.30, (Fudbal, Engleska 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Anćelotijeva ekipa je u nevjerovatnoj je formi. U seriji je od osam uzastopnih pobeda, a samo na prethodnih šest mečeva postigla je čak 23 gola. Liverpul je niz od pet vezanih pobeda prekinuo porazom od Arsenala u Liga kupu, i nastavio totalnim poniženjem koje im je priredila Aston Vila (7:2). Tradicija je u potpunosti na strani Liverpula koji je od 2010. izgubio samo jednom od Evertona, a njihova posljednja tri duela na Gudison Parku završena su bez golova. Ovog puta trebalo bi da ih bude i to na obje strane. Kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na ovdje.

Man.City : Arsenal, 18.30, (Fudbal, Engleska 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Siti je u prošlom kolu igrao neriješeno sa Lidsom u gostima (1:1), dok je Arsenal savladao Šefild kod kuće rezultatom 2:1. Biće ovo solidan test za Gvardiolin tim s obzirom da je Arsenal dobio deset od prethodnih 11 utakmica, a ove sezone izgubio je jedino od Liverpula. Od osam prethodnih okršaja ovih rivala sedam je pripalo Mančesteru koji je od 2011. samo jednom uspeo da sačuva mrežu na Etihadu. Kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na ovdje.

Napoli : Atalanta, 15.00, (Fudbal, Italija 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Poslje pobjede nad Parmom (2:0) i Đenovom (6:0), Napoli je poražen na gostovanju Juventusu sa 3:0. Atalanta je očekivano furiozno započela i ovu sezonu. Dobila je sva tri meča i postigla pri tom 13 golova. Savladala je Torino sa 4:2, Lacio sa 4:1 i Kaljari (5:2). Tradicija boljeg je na strani Napolija koji ima minimalnu prednost u tim duelima koji su se poslednjih godina najčešće završavali uz tip GG3+. Kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na ovdje.

Inter : Milan, 18.00, (Fudbal, Italija 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Očigledno je da Antonio Konte ne pridaje puno značaja odbrani s obzirom da je Inter primio najmanje jedan gol na sva tri prvenstvena duela. S druge strane napadački dio igre funkcioniše besprijekorno. Nerazuri su na ova tri meča postigli deset golova. Milan je sve tri utakmice dobio bez primljenog gola, međutim protivnici su mu bili daleko slabiji u odnosu na današnjeg (Bolonja, Krotone i Specija). Inter je bio dominantan u gradskom derbiju poslednjih godina, a Rosoneri su prethodni put bili bolji 2017. u Kupu Italije. Kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na ovdje.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU