Aca Lukas otkrio detalje iz serije koja se snima o njemu, pa poručio: Ja nisam Nikola Tesla!

Aca Lukas je konferenciju za štampu povodom početka snimanja filma i serije “Kafana na Balkanu” premjestio na brod kojim je krstario sa okupljenim predstavnicima medija.

Tom prilikom Lukas je otkrio detalje serije koju spremaju.

Otkrio je kako neće biti ljubavnih scena u seriji i filmu, jer to nije indijska serija.

“Serija i film se ne rade zbog toga da bi se Aca Lukas zacrtao negdje… Poenta priče je da ovo nije serija o meni, već o jednom vremenu 90-ih i početku 2000-ih godina i nečemu što bih ja privatno volio da se pokaže na pravi način. Bio sam iskren i u knjizi, tako ću biti i u seriji. Imam neku želju da to pokažem i možda me hvata nostalgija za tim 90-im godinama koje su u nekim pričama sve ovo vrijeme prokazane koje su bile ovakve ili onakve i volio bih da se pokaže početak 2000-ih godina koje su bile mnogo gore”, rekao je Aca Lukas pa dodao:

“Ja nisam ni Laza Kostić ni Đura Jakšić, ni Nikola Tesla, niti će da stoji ploča tamo gdje sam ja rođen ili ovdje je živio. Ne daj Bože da stave, pa da me nađe policija”, našalio se Lukas pred novinarima.
(express/alo)

The post Aca Lukas otkrio detalje iz serije koja se snima o njemu, pa poručio: Ja nisam Nikola Tesla! appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU