NAPAO JE DVA PUTA: Još jedna žena optužila je slavnog pjevača za seksualno zlostavljanje

Još jedna žena podnijela je tužbu za seksualni napad protiv frontmena “Aerosmitha” Stivena Tajlera (Steven Tyler).

Dženi Belino (Jeanne Bellino) rekla je da je pretrpjela “tešku i trajnu emocionalnu patnju” nakon što ju je pjevač navodno dvaput napao 1975. godine u dobi od 17 godina, prema njujorškoj tužbi.

To je druga tužba pokrenuta protiv muzičara nakon što je Džulia Mislej (Julia Misley) prošle godine optužila 75-godišnjeg pjevača da je s njom imao nedopušten seksualni odnos dok je bila tinejdžerica.

U dokumentima koje je u četvrtak objavila advokatska firma “Jeff Anderson & Associates” kaže se da je Belino kao tinejdžerica radila na modnoj reviji na Menhetnu u ljeto 1975. kada im je prijatelj organizirao susret s rok grupom “Aerosmith”.

U tužbi se navodi da je Tajler dva puta seksualno napao tokom tog dana. Prvi incident navodno je bio u telefonskoj govornici gdje je muzičar, kako kaže, “pribio uza zid, pipkao, ljubio i simulirao seks bez njezinog pristanka”, a kasnije opet u hotelskom baru.

Kao uzrok tužbe navodi se “rodno motivirano nasilje”. U dokumentima, Belino je rekla da je pretrpjela i da će nastaviti trpjeti “veliku bol uma i tijela”, kao i “fizičke, osobne i psihičke ozljede”.

The post NAPAO JE DVA PUTA: Još jedna žena optužila je slavnog pjevača za seksualno zlostavljanje appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU