AFRIKA ZA ‘EXPRESS’: Nemam vremena za porodicu i prijatelje, a kamoli da nađem dečka

Sandra Afrika je od onih pjevačica koje imaju brojne nastupe, ne samo vikendom, već i tokom nedjelje, ali se o tome manje zna. Ona razmišlja u stilu one uzrečice “kad ću ako ne sad“ i nastoji da zaradi, ali se i pomalo nervira zato što ima malo slobodnog vermena da bi ga posvetila porodici i prijateljima.

-Jako malo vremena imam za privatne stvari. Zamjera mi porodica, zamjeraju prijatelji što se ne viđamo. Baš se rijetko nađe dan kada sam slobodna, a i tada odem na neki estradni događaj, kao što su promocije pjesama ili albuma od kolega, pa onda i to ispadne kao posao. Ipak, desi se i da nađem vremena da izađem sa prijateljima, da se vidimo, popijemo kafu ili šta već, odvojim dva-tri sata i za njih. Tako mi znači teku dani, prebukirana sam, i kada me pitaju imam li dečka, kažem da nemam, jer pored svih ovih obaveza ne mogu ni da ga nađem. Nemam vremena da se zaljubim – rekla nam je Sandra dodajući da je nekada u jesen bilo lijepo i da je voljela da pomaže majci u spremanju zimnice, što sada nikako nije u mogućnosti.

afrika za ‘express’: nemam vremena za porodicu i prijatelje, a kamoli da nađem dečka

-Ali volim, ako ne pjevam bar jedan dan od praznika da provedem sa svojima – dodaje Sandra koja je ovih dana često i u studiju jer priprema novu pjesmu. Planira da naredne godine objavi i album, ali će prije njegovog izlaska „izbaciti“ bar dva singla.

Slavica Danilović

The post AFRIKA ZA ‘EXPRESS’: Nemam vremena za porodicu i prijatelje, a kamoli da nađem dečka appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU