SATURN DONOSI UDAR SUDBINE: Raskid kuca na vrata ova 3 horoskopska znaka

Svaki par prolazi kroz manje ili veće krize tokom svoje veze. Nekad nam se čini da je raskid jedini način da se izađe i odnosa koji više ne funkcioniše. Da li ste se ikad zapitali koliko je uticaj zvijezda u tom trenutku? Kako objašnjavaju astrolozi ljubavne veze su posebno na udaru kada se Mjesec kao simbol naših emocija nađe u kvadratu sa Saturnom.

Ova planeta koju mnogi ne vole zaista je teška, ali zato što nas uči najtežim životnim lekcijama. Pod njenim uticajem na površinu isplivava istina, pa sva zavaravanja i nade padaju u vodu. Naravno, kako objašnjavaju astrolozi kada se ove dvije planete nađu u kvadratu to ne znači neminovan kraj, već poteškoće u vezi kao i period kada moramno da preuzmomeo odgovornost za sopstvene postupke.

Ovih dana kada je ovaj aspekt aktuelan mnogi će prolaziti kroz težak period u partnerskim donosima, a na udaru sudbine koju kroji Saturn posebno će se naći tri znaka, piše portal Yourtango

Bik

Iako Bikovi o raskidu razmišljaju već duže vrijeme, pravi problem leži u tome što vole osobu sa kojom su u vezi, ali smatraju da partner ne ulaže dovoljno truda u njihovu romansu. U ovakvim trenucima Saturn će vam otvoriti oči i natjerati vas da birate: da li želite da cijelog života budete sa sebičnom osobom koja zanemaruje vaše potrebe ili ćete skupiti hrabrost da prekinete tu vezu i sreću potražite sa nekim drugim. Koliko god vam bilo teško da odlučite, svjesni ste da odgvor leži u vašem srcu.

Ljubav prema svom partneru je ono što vas sputava da okončate vezu ali to je ujedno i jedina realna opcija. Da stvar bude gora partner ne da ne pokuzuje ljubav prema vama, već nema ni zrnce poštovanja za sve što ste vi uložili i ulažete u vašu vezu.  Razmišljate o raskidu sa ovom osobom svakodnevno ali se plašite posljedica te odluke i kako ćete kad ostanete sami. Na vama je da procijenite šta je najbolje po vas, za partnera ne brinite on će se već snaći.

Lav

Nekada ste bili impulsivniji i platili ste zbog toga cijenu. Sada znate da ono što osjećate ne znači nužno da treba odmah i da reagujete. Imate potrebu da se udaljite od partnerstva koje ste vi i vaša voljena osoba gradili godinama. Pošto više vaš svijet ne funkcioniše, razmišljate da to okončate. Iako vam je teško da prihvatite partnera onakvog kakav jeste, niste sigurni da je raskid pravi izbor i to za oboje.

Bez obzira što ste o tome razmišljali, ideja o rastanku bi za vas mogla da bude samo fantazija. Iako to suštinski ništa ne znači vama daje pauzu da razmislite i ne žurite na način kako ste to ranije radili. Impulsivne odluke mogu samo povrijediti partnera ili vas, a najčešće se završavaju sa vrlo neprijatnim posljedicama. Dajte sebi vremena da dobro razmislite o svemu prije donošenja konačne odluke.

Djevica

Djevica je spremna da pusti partnera iz svog zagrljaja iako ovisi o ovoj osobi. Iako dijelite mnogo zajedničkih stvari sa partnerom svjesni ste da je došlo do prezasićenja i gušenja. Čak i ako odlučite da ostanete u vezi koja vam više ne odgovara dobro znate da to ne vodi nikud osim nagomilavanja vašeg nezadovoljstva. Svjesni ste da je život sa tom osobom dobar, ali bez strasti. Partner je dobra osoba i nikada ništa nisu učinili da vam naškode, samo vam je dosadio a vi ne vidite da će se bilo šta promijeniti. Možete proživjeti sa njima život bez uspona i padova, ravnodušno i jednolično ako vam to ne smeta. Stalno razmišljate o raskidu, ali nsite načisto šta vam je činiti. Život sa partnerom je previše udoban i dosadan. Tu ste gdje jeste, vaše je da uradite šta želite.

The post SATURN DONOSI UDAR SUDBINE: Raskid kuca na vrata ova 3 horoskopska znaka appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU