Pjevačica progovorila o krahu ljubavi: On će ostati poznat kao moj bivši dečko

Kada je ljubavni život Rade Manojlović u pitanju, poznato je da je pjevačica javno potvrdila do sada tri ljubavne romanse. Prvi momak s javne scene bio joj je kolega Milan Stanković potom Momir Gajić, i Haris Berković sa kojim je do skoro bila u romansi.

Dok je sa dvojicom kolega ostala u dobrim odnosima, sa sportskim menadžerom ljubavni krah bio je buran, a bivši dečko Rade Manojlović, Momir Gajić u par navrata nije imao lijepe riječi za nju.

Kada je tokom veze s Milanom Stankovićem Rada priznala da ju je osvojio drugi muškarac, riječ je bila upravo o Momiru Gajiću, s kojim je pjevačica raskinula trogodišnju vezu 2015. godine.

“-ada je dokaz da ne treba biti sa pjevačicom – rekao je tada bivši dečko Rade Manojlović, prenosi Kurir.

Na ove riječi Rada nije šutila, iznijela je tada da je za nju njen bivši partner mrtav i da ne želi da mu daje na značaju u medijima.

-Sa bivšim dečkom sam raskinula i ne bih mu dodatno poklanjala pažnju. Za mene je mrtav. Na tu priču bih stavila tačku, a on će ostati poznat kao „bivši dečko Rade Manojlović – izjavila je tada pjevačica.

A onda se osvrnula i na to da je njegova sestra nikada nije prihvatila zato što je folk pjevačica sa sela.

-Nikad me nije cijenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pjevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava – otkrila je tada Rada za medije, dok Momirova sestra nije željela da se upušta u priču.

Danas je Momir u srtćnom braku s Nevenom Ninković, s kojom živi na Floridi, gdje radi kao košarkaški menadžer.

The post Pjevačica progovorila o krahu ljubavi: On će ostati poznat kao moj bivši dečko appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU