NIKAD VIĐENE FOTOGRAFIJE PRIJOVIĆ I MENADŽERA: Pratile ih glasine da su ljubavnici

Aleksandra Prijović trenutno je najtraženija muzička zvijezda mlađe generacije.

Za njen uspjeh pored supruga Filipa Živojinovića, roditelja majke Borke Mihajlović i oca Nedeljka Prijovića, zadužen je i njen menadžer Danijel Blažić Blaško.

On je dugogodišnji pjevačičin saradnik koji zakazuje nastupe širom regije i vodi njenu profesionalnu karijeru. Njih dvoje su od samog početka Aleksandrine karijere sarađivali. U prilog tome svjedoče i brojne fotografije koje se mogu vidjeti na Blaškovom Instagram profilu. Prema riječima bliskih ljudi, Danijel je od prvog dana vjerovao u njen uspjeh i bio s njom u dobru i u zlu.

Aleksandra spada u onu grupu ljudi koja cijeni lojalnost, posvećenost i nikada nije htjela Blašku okrenuti leđa. Kao i u svakom poslu, bilo je raznih situacija, ali su sve nedaće uspjeli riješiti. Kako je Kurir saznao iz pouzdanih izvora, kada je Prija krenula ka vrhu mnogi menadžeri su se počeli otimati za nju, ali je ona ostala dosljedna da će nastupe i koncerte zakazivati samo Blaško. Svoj tim nije htjela mijenjati. Također, za njega se može čuti da je pošten, fer i korektan estradni menadžer.

nikad viđene fotografije prijović i menadžera: pratile ih glasine da su ljubavnici

Inače, nedavno se navodno dogodio incident na glamuroznoj zabavi u Beogradu kad su se potukli Filip Živojinović i Danijel Blažić Blaško.

Priču da Aleksandra vara supruga sa menadžerom – plasirala je njena kolegica.

-Aleksandra se jako potresla zbog te priče, jer cijeli grad bruji o tome, nema ko nije zvao nju i Filipa da pitaju što se dogodilo. Ta priča kako ona vara Filipa s Blaškom je puštena još prije dvije godine. Međutim, sada se opet pokrenulo to i još kako su se Filip i on tukli – kaže izvor blizak pjevačici.

The post NIKAD VIĐENE FOTOGRAFIJE PRIJOVIĆ I MENADŽERA: Pratile ih glasine da su ljubavnici appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU