AKO POLUDIM DAT ĆU JOJ ŠTA HOĆE: Miša Grof pokušao kontaktirati Nikolinu Pišek, nije mu se javila

Otac preminulog Vidoja Ristovića prokomentirao je izjavu Nikoline Pišek da joj je u sporu sa svekrom i pronalasku najboljih advokata puno pomogla muzička zvijezda Jelena Karleuša.

Nikolina Pišek progovorila je o odnosu i sudskom sporu koji već godinama vodi sa ocem pokojnog supruga Vidoja, Viktorom Ristovićem.

Kako je istaknula, Miša Grof neprestano svojim ponašanjem ‘uzurpira njen život skandaloznim optužbama i malicioznim tendencijama’.

-Dosta ljudi me je podržalo, to je bio lijep osjećaj. Bila sam izbezumljena u tom razdoblju pa nisam ni obraćala pažnju, ali puno poruka podrške je stizalo. Svima sam im zahvalna. Jelena Karleuša mi je dosta pomogla, dala mi je kontakte dobrih odvjetnika i drugih, koji su mi bili baš korisni. Pored nje i Ana Nikolić, koja se potrudila da prići mi i stupiti u kontakt sa mnom. Bila je preslatka – kazala je za Kurir.

ako poludim dat ću joj šta hoće: miša grof pokušao kontaktirati nikolinu pišek, nije mu se javila

Kada je ovo pročitao Miša Grof, odmah je odreagirao.

-Ko je pomogao Nikolini? Karleuša? Ne znam ništa o tome. Suđenje je bilo prije mjesec dana. Advokati su bili i moja bivša snaha se bavi time. Znate, s Nikolinom nemam nikakav kontakt. Jučer sam zvao da čestitam unuci rođendan i nije se javila. Ona meni ne da da čujem Unu Sofiju. Pokušavao sam – kazao je.

-Pišek želi sve od moje imovine. Ne Vidojevo, nego moje! Imovinu koju sam naslijedio od mog oca, majke, bake, djeda, a pristat ću joj dati bilo što ako poludim! Znate, i vila koju ona ne da sagrađena je od mojih novaca! Lijepo i što je najavila da će poslati pozivnicu na useljenje, biće mi zadovoljstvo doći i vidjeti unuku – zaključuje Miša Grof.

The post AKO POLUDIM DAT ĆU JOJ ŠTA HOĆE: Miša Grof pokušao kontaktirati Nikolinu Pišek, nije mu se javila appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU