Rodica Bože Vreće izazvala pometnju u “Zvezdama Granda”

Rodica pjevača Bože Vreće pojavila se u „Zvezdama Granda“ i već na prvu podijelila žiri. Vanja Vrećo iz Sarajeva (31) sinoć se našla u duelu sa Valentinom Cvetković iz Beča (31), ali nije uspjela da prođe dalje.

foto: printscreen

Vanja se predstavila pjesmama „Nevinost“ i „Pokorno“, dok je druga kandidatkinja otpjevala „Stoput sam se zaklela“ i „Da, da, da“, ali je na kraju Valentina dobila više glasova i plasirala se u dalji tok takmičenja.

Vanjin muž je u emisiji otkrio da je poznati pjevač rođak njegovoj supruzi, ali da joj nije pomogao oko takmičenja, dok je Saša Popović još ranije naslutio da su Vanja i Božo u srodstvu.

– Od 48 djevojka koje sam ove sezone kastingovao, samo 5 djevojaka su se prijavile online, a Vanja je jedna od njih. Znao sam da imaš veze sa Božom Vrećom – rekao je Popović na početku, nakon čega je uslijedilo glasanja stručnog tima koje je presudilo u Valentininu korist.

– Valentina se godinama takmiči kod nas. Po ovom rezultatu bih mogao odmah da je pustim, ali ja ću da izjednačim. Nekako mi je Vanja simpatična, pa će Mili da odluči koga će da zadrži u svom timu – rekao je Popović.

Ceca je istakla da joj je Valentina u ovom duelu bila stabilnija i uvježbanija i da joj je zbog toga dala prednost, dok je Vanji uputila par zamjerki.

– Vanja je trebalo samo da bude tačna ali mislim da obje mogu za pola tona više, da bi tad bile sigurnije – dodala je, a Saša je pohvalio kako je navježbala da prokomentariše kandidate za tačno 30 sekundi, na šta je Marija Šerifović odbrusila:

– Šta će? Utjerao si nam stravu u koske.

Marija je pohvalila Valentinin nastup i dodala da je ovo bilo jedno od boljih njenih pojavljivanja, dok je Vanju iskritikovala.

– Bilo je nesigurno, znaš da pjevaš, imaš prelijep vibrato, ali moraš da se stabilizuješ – dodala je Marija.

Viki je zamjerila Popoviću da joj nije dovoljno 30 sekundi za objašnjenje, već da joj treba minimum 65. Ipak, tokom izlaganja dobila je signal od Saše da završi sa komentarisanjem.

– Šta znači to? Pa ja nisam ni pola rekla – poručila je ljutito Viki, ali se Popović nije obazirao, već je riječ dao Draganu Stojkoviću Bosancu kog su prekinule Marija i Viki.

Sašu je zanimalo zašto pričaju dok drugi komentarišu, a Marija je odbrusila:

– Edukujem je kako bi bila produktivna za 30 sekundi!

Ipak, Viki je istakla da za nju to Popovićevo pravilo ne važi i da ga ona neće poštovati.

Snežana Đurišić prokomentarisala je da je druga kandidatkinja bila bolja, ali nije krila simpatije ni prema Vanji.

– Ti si pjevačica koja ima sve elemente da bude dobra, ali ih večeras nisi dobro iskombinovala – dodala je Sneža, dok je Đorđe David rekao da je bila nesigurna i zbunjena.

Saša je upitao Mariju da li bi trebalo da poveća minutažu za komentarisanje kandidata, na šta je Viki ponovo burno reagovala.

Mentor Aleksandar Milić Mili bio je ponosan na nekadašnju mentorku za koju je imao samo riječi hvale. Logično, nju je i izabrao za kandidatkinju koja ide dalje.

(express/grand)

The post Rodica Bože Vreće izazvala pometnju u “Zvezdama Granda” appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU