PRVI SUSRET STANIJE I ANELI: Starleta ušla u “Elitu”

Nakon što je produkcija objavila da u “Elitu” stiže Stanija Dobrojević svi gledaoci su nestrpljivo čekali veče da kraj malih ekrana isprate njen ulazak i susret sa ljutom suparnicom, Aneli Ahmić.

Nakon što je ušla, Stanija se zaputila ka jezeru gde je Aneli čekala, te su se zvanično upoznale.

prvi susret stanije i aneli: starleta ušla u “elitu”

-Bila sam u studiju i gostovala i dali su mi šansu da se susretnem sa tobom i da čujem tvoju stranu priče. Ja sam za tebe znala sam postojiš kao majka njegove kćerke, znala sam da ti je slao novac, i da ste u kontaktu, i to je to. Ja nisam ništa znala prije toga, nisam znala da ste vi bili zajedno – rekla je Stanija.

-Ja sam prolazila pakao dok ste vi uživali i ja i moja kćerkica smo prolazili pakao. Sad sam tu gdje jesam, kćerkica mi je napolju ostala i bez oca i bez mene dok sam ovdje. Ja sam pobjegla da vas ne gledam. Ja moram da te pitam, ako nisi znala za nas, zašto si pisala ono za ilegalnu ljubav? – upitala je Aneli.

-Krila sam ga od moje porodice jer je druge vjere, to mi je bio najveći problem dok ti nisi ušla ovdje – rekla je Stanija.

prvi susret stanije i aneli: starleta ušla u “elitu”
prvi susret stanije i aneli: starleta ušla u “elitu”

-Zašto ti njega nisi pitala ko sam ja? Kako te nije zanimalo ko je majka njegovog djeteta. Ja znam da si sve poruke čitala – dodala je Aneli.

-On je uzeo da riješi to, i meni je rekao da je ta djevojka udata, i on je meni rekao da ga ona smara, da je imao nešto sa njom, ali to nema veze. Meni je bila dovoljna jedna tvoja poruka da ste se vi čuli da ga ja ostavim i da ti ga pošaljem nazad. Da li je on tebi tražio da se mirite? – upitala je Stanija.

-On je meni ili svaki, ili svaki drugi dan pisao dok ste vi bili u Majamiju. Tražio mi je da se mirimo – bila je iskrena Aneli.

The post PRVI SUSRET STANIJE I ANELI: Starleta ušla u “Elitu” appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU