4.5 C
Sarajevo
Srijeda, 27 listopada, 2021

AMSBIH – Povoljni uvjeti za vožnju

Pojačan je izlaz osobnih vozila na graničnim prijelazima Izačić, Prisika, Osoje, Gorica, Doljani i Gabela Polje. Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja. Uvjeti za vožnju su povoljni.

Na dionicama cesta gdje su radovi prometuje se sporije, pa se vozači mole za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Na dionici autoceste A1 Sarajevo zapad – Tarčin (lokacija Ban Brdo) zbog klizišta promet je u tunelu Igman preusmjeren u pretjecajnu traku.

Zbog izvođenja radova u tunelu Vranduk II na dionici M-17 Zenica – Nemila, promet se odvija usporeno, jednim prometnim trakom naizmjenično.

Zbog održavanja vjerske manifestacije danas u vremenu od 16:00 do 17:00 sati  u Donjem Vakufu, bit će obustavljen promet na raskrižju M-5 i M-16 (na raskrižju ulica 14.septembar i 770 Slbbr. Od zgrade PTT-a do BP „INA“).

Zbog radova obustavljen je promet na M-5 u Jajcu (most preko rijeke Plive). Za vozila do 7 tona alternativni pravac je Jezero – Jajce, a vozila iznad 7 tona preusmjeravaju se na dionicu Crna Rijeka – Mrkonjić Grad.

- Oglašavanje -

Zbog održavanja sportskog natjecanja, danas u vremenu od 17:00 do 20:00 sati na dionici M-6.1 Livno – Karlov Han (Prisoje), promet će biti potpuno obustavljen.

Za vrijeme obustave, promet se preusmjerava na M-16 Livno – Kamensko i na R-417.

Zbog izgradnje naplatne postaje “Čatrnja” na autocesti Banja Luka – Gradiška, promet se na mjestu izvođenja radova odvija usporeno.

Na dionici M-18 Brod na Drini – Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:

– M-1.8 Srebrenik – Orašje (tunel Ormanica),

– M-2 prolaz kroz Neum,

– M-5 prolaz kroz Vitez, Busovača – Kiseljak,

– M-17 Tarčin – Konjic (Bradina), Bradina – Podorašac,

– M-18 Semizovac – Vogošća, Jošanica – Stup (Rajlovac), Kladanj – Podpaklenik,

– M-19.2 Kladanj – Vlasenica,

– R-421 Tihaljina – Drinovci.

Usporeno se prometuje na dionici M-16 Banja Luka – Crna Rijeka (Gornji Šeher) zbog aktiviranja klizišta i pucanja vodovodne cijevi.

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji na M-1.8 Šićki Brod – Srebrenik u mjestu Potpeć i M-14.1 Brod – Odžak (Klakari Donji).

Zbog radova obustavljen je promet na R-474 Jelah – Piljužići (most preko rijeke Usore). Alternativni pravac je Jelah Polje – Sivša – Tešanjka – Jelah,  dok vozila do 7,5 t. mogu koristiti i pravac Jelah Polje – Kalošević – Jelah.

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet u ulici dr. Ante Starčevića (od hotela “Ero” do raskrižja s ulicom Vokića i Lorkovića).

Zbog izvođenja radova na R-425a Tromeđa – Zvirovići obustavljen je promet za teretna vozila i autobuse, dok se promet osobnih vozila obustavlja povremeno.

Obustavljen je promet za teretna motorna vozila i autobuse na graničnom prijelazu Brčko – Gunja.

Zbog izvođenja radova na mostu Orašje – Županja promet se odvija usporeno, jednim prometnim trakom naizmjenično, saopćeno je iz AMSBIH-a.

(FENA) E.F.


0 0 Glasovi
Rejting članka
Pretplatite se
Obavijesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
NAJNOVIJE
Možda vas zanima