ANA NIKOLIĆ ODGOVORILA NA KARLEUŠINE PROZIVKE: „Pomela“ je jednom rečenicom

Pop zvijezda Jelena Karleuša poznata je po tome što je godinama unazad javno podržavala LGBT populaciju, a sada se osvrnula na predstojeći Pride u Beogradu, ali i na izjavu svoje kolegice Ane Nikolić.

Nakon fudbalera Vujadina Savića koji je pozivao na zabranu Europride-a, Parade ponosa, koja će idućeg mjeseca biti održana u srbijanskoj prijestonici sa gostima iz cijelog svijeta, pjevačica Ana Nikolić šokirala je izjavom na tu temu.

 Protiv gej parade sam isto kao i crkva! Šta sad, ja koja sam strejt treba da šetam po gradu i govorim da sam strejt?! – rekla je nedavno Ana Nikolić.

Sada je Jelena prokomentarisala ovu njenu izjavu, i ovoga puta je bila “bez dlake na jeziku”.

– Kada je riječ o Ani, iskreno da kažem, ona u jednom takvom životnom razdoblju, da ne kažem stanju, kada joj ne treba uzimati ništo za zlo. Čula sam šta je rekla. Rekla je i da “strejt” ljudi treba da idu ulicom i viču: “Ja sam strejt, ja sam strejt”. U tim psiho-aktivnim isprenjima desi se, eto, i neka lijepa ideja – rekla je JK i dodala:

-Ana Nikolić ne može da govori: “Ja sam strejt”. Ona nije strejt, u svakom smislu. Evo ja mogu da idem ulicom i govorim da sam strejt i nikome ne dam pravo da to dovede u pitanje.

Ipak, Ani Nikolić nije trebalo mnogo da se oglasi i odgovori na Karleušine prozivke.

Ana Nikolić je sada na sebi svojstven način “spustila” Karleušu i indirektno je isprozivala.

ana nikolić odgovorila na karleušine prozivke: „pomela“ je jednom rečenicom

Ona je objavila video na kom trči po njivi i kratko napisala: “Viva la njiva. Ne mogu sad. Pecam. Ae zdravo.”

Jasno je da je aludirala na Karleušin drugi solistički koncert, koji je nosio naziv “Viva la Diva”, ali i raniju prozivku Ace Lukasa na račun Jelene.

(Express/Republika)

The post ANA NIKOLIĆ ODGOVORILA NA KARLEUŠINE PROZIVKE: „Pomela“ je jednom rečenicom appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU