Anđela Đuričić nikad nije bila ljepša: Ovaj voditeljicin stajling oduševio je sve dame

Stajling Anđele Duričić ocijenjen je desetkom

Anđela Đuričic jedna je od natraženijih medijskih ličnosti na Balkanu trenutno. Nakon što se oprobala u rijalitiju u kojem je stekla ogromnu podršku ljudi i popularnost na zavidnom nivou, preselila se u Beograd i uz podršku HYPE produkcije dobila priliku da ostvari svoj san. Ona je voditelj i autor emisije “Život piše” koja je u samom startu postala jedna od najgledanijih emisija. Osim izuzetne elokventnosti, Anđela Đuručić spada i među 10 najljepših TV lica, pa osim svojim šarmom, lijepa voditeljica osvaja i izgledom. Stajling Anđele Duričić oduvijek je besprekoran.

Bivša rijaliti učesnica, zvijezda i voditeljica Anđela Đuričić koja gradi veoma uspješnu karijeru na Hype televiziji i tokom takmičenja u Zadruzi važila je za jednu od najljepših djevojaka.

ata images

Uvijek je bila dotjerana pred kamerama a mnogi su se divili i njenoj prirodnoj ljepoti. Oduvijek je demonstrirala odličan stil za oblačenjne. Gledajući njene fotografije stekli smo utisak da je veliki ljubitelj komplet odijela pomoću kojih vješto ističe svoju zavidnu liniju.

Na premijeri filma “Pokidan” o životu Ace Lukasa koja je održana u Štark Dvorani u Beogradu, Anđela je oduševila svojim pojavljivanjem.

Total black autfit bio je pravi odabir za ovu priliku a ono što je oduševilo sve dame jeste što je sve bilo jednostavno uklopljeno a izgledalo je skupo. Šminka je bila svedena kao i frizura a sve u kompletu dodatno je doprinijelo njenoj senzualnosti. Stajling Anđele Đuričić ove večeri dobio je najvišu ocjenu.

ata images
ata images

Anđeli su komplet odijela očito omiljeni odjevni komad pa je tako i na otvaranju bjuti centra Didi Janković prije nekoliko mjeseci Anđela ponijela ponovo komplet ali veselijeg dezena.

Voditeljica je izuzeno vitka pa joj sakoi i pantalone dobro pristaju jer daju na gracioznosti.

(Express/Svet)

The post Anđela Đuričić nikad nije bila ljepša: Ovaj voditeljicin stajling oduševio je sve dame appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU