Anđušić: Partizanov cilj je play-off Eurolige!

Košarkaši Partizana okupili su se pred novu sezonu u kojoj će se nakon devet godina natjecati u Euroligi.

Jedan od pridošlica je Danilo Andušić, koji je među crno-bijele stigao iz Monaka, a ovo će mu, zanimljivo, biti treći nastup za Partizan u karijeri.

Jako sam uzbuđen, treći put sam u Partizanu, ali volim reći da je potpuno drugačije nego prije. Vjerujem da će ovo biti treća sreća. U Partizanu su očekivanja najveća, Partizanov dres je odgovornost. Ciljevi su doigravanje Eurolige i naslovi, ali o tome je još rano govoriti. Prije svega treba uspostaviti kemiju i krenuti raditi i svakodnevno graditi tim za takvo što – kazao je Andušić.

Na pitanje da prokomentira suradnju sa Željkom Obradovićem, iskusni branič je rekao:

Ovih prvih dana pokazalo se zašto je najbolji u povijesti svjetske košarke.

O reprezentaciji Srbije Andušić je rekao:

Vjerujem da imamo kvalitetu za to zlato. Nemojmo reći o zlatu, nego o medalji. Pokazalo se to kroz ove utakmice, iako nije sve išlo glatko. Vidi se da imamo kvalitetu, prije svega Jokića koji donosi tu prednost i koji će biti pravi vođa ove momčadi.Vjerujem da će do početka prvenstva uspjeti ući u pravi ritam i pronaći pravi oblik. Prije toga je prozor koji je jako bitan za SP i tu ćemo također osigurati dvije pobjede. Što se mene tiče, uvijek sam tu za reprezentaciju. Svaki put kad dobijem poziv, odazvat ću se ako je moguće.


www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU