Appleov MR headset će sadržavati M2 procesor?

Od kako je Apple izdao M2 SOC procesor krenule su glasine da bi se mogao naći u headsetu za miješanu stvarnost o kojom već duže vrijeme kolaju glasine. Kako se čini, Bloomberg i The Information su došli do informacija iz “povjerljivih izvora bliskih Appleu”, koje potvrđuju da će se M2 doista naći u budućem headsetu, koji bi mogao zapravo imati dva procesora.

Analitičar Ming-Chi Kuo sugerira da će se u headsetu naći jedan high end SoC procesor (M1 ili M2), koji će pogoniti glavne sadržaje i aplikacije, dok će sekundarni procesor biti low-end i biti će zadužen samo za obradu podataka sa senzora headseta.

Ove glasine je nedavno još malo zakuhao šef Applea Tim Cook, koji je za China Daily izjavio kako je “jako uzbuđen zbog prilika koje nude proširena i virtualna stvarnost, dodavši da ćemo “uskoro saznati što će Apple ponuditi po tom pitanju”.

U svakom slučaju, čini se da je Appleov MR headset već duboko u razvoju, a za njegov pogon bi trebao biti zadužen M2, jer sumnjamo da bi Apple mogao ugrađivati starije ili slabije procesore ako želi napasti vrh high-end ponude, prenosi Vidi.

The post Appleov MR headset će sadržavati M2 procesor? appeared first on Noob.ba.

www.noob.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU