Besplatne edukacije za trudnice stižu i u Zenicu

Zenica će 15.05.2019. godine biti domaćin projekta ”Naše putovanje počinje”, besplatnog druženja i edukacija za trudnice.

Na prvom spratu hotela Dubrovnik u 16:30 počet će zanimljiva predavanja, a zainteresovanost trudnica i za ovaj grad je velika. Domaćin projekta je Poliklinka Sunce sa dnevnom bolnicom, dok je predavač ispred poliklinike doc. dr. med. sci. Emina Ejubović, koja će govoriti o temi ”Porod”, te prenijeti svoja znanja, iskustva i savjete.

Druženje traje dva sata, te osim predavanja, inovativnih savjeta, preporuka, trudnice također očekuju vrijedne nagrade sponzora i partnera projekta.


Osim toga, na kraju druženja bit će upriličena glavna nagradna igra, a sretna dobitnica dobit će majicu Colorscape art od poznate bosansko-hercegovačke slikarice Alise Teletović. Također, dvije trudnice će dobiti i dva poklon paketa za svoje mališane od kompanije Babyland iz Zenice.

Domaćin projekta Poliklinika Sunce sa dnevnom bolnicom, će također obradovati dvije sretne trudnice sa besplatnim ginekološkim pregledom poslije poroda, te će pripremiti kupone sa 20% na prvi ginekološki pregled poslije trudnoće za svaku trudnicu koja bude na druženju.
Učešće je besplatno, ali se trudnice moraju prijaviti putem facebook stranice: Roditelj, kako bi osigurale mjesto, te poklon vrećicu.


Partneri i sponzori projekta su:
Sponzori druženja su: Pampers, Nifty test, Biassco sa proizvodom Curaprox, Euromand sa proizvodom Aptamil, A-Twin sa proizvodom Child Life, Ewopharma sa proizvodom Biogaia, Berlin-Chemie sa proizvodom Anaftin Baby i Espuminsan L, Tosama sa proizvodima To.To., Sebamed baby, Farmaduks sa proizvodom MAM, Bayer sa proizvodom Bepanthen, Salvus sa proizvodima Salvit i Solgar, La Roche-Posay.

Partneri druženja su: Medimpex sa proizvodima Mollers, Sarajevski kiseljak sa proizvodom Mg Mivela, Džajić commerce sa proizvodima Hamanek, Nectar sa proizvodima Frutek, Nobel, Johnson’s.

Više o ovim brendovima, njihovim proizvodima, beneficijama i svemu što vas zanima, možete direktno saznati na druženju. Organizator događaja je mostarska kompanija Sfera d.o.o., a projekat se održava svaki mjesec, kvartalno po gradovima BiH.

 

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU