Srijeda, 4 kolovoza, 2021

Besplatne edukacije za trudnice stižu i u Zenicu

Zenica će 15.05.2019. godine biti domaćin projekta ”Naše putovanje počinje”, besplatnog druženja i edukacija za trudnice.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Na prvom spratu hotela Dubrovnik u 16:30 počet će zanimljiva predavanja, a zainteresovanost trudnica i za ovaj grad je velika. Domaćin projekta je Poliklinka Sunce sa dnevnom bolnicom, dok je predavač ispred poliklinike doc. dr. med. sci. Emina Ejubović, koja će govoriti o temi ”Porod”, te prenijeti svoja znanja, iskustva i savjete.

Druženje traje dva sata, te osim predavanja, inovativnih savjeta, preporuka, trudnice također očekuju vrijedne nagrade sponzora i partnera projekta.


Osim toga, na kraju druženja bit će upriličena glavna nagradna igra, a sretna dobitnica dobit će majicu Colorscape art od poznate bosansko-hercegovačke slikarice Alise Teletović. Također, dvije trudnice će dobiti i dva poklon paketa za svoje mališane od kompanije Babyland iz Zenice.

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

Domaćin projekta Poliklinika Sunce sa dnevnom bolnicom, će također obradovati dvije sretne trudnice sa besplatnim ginekološkim pregledom poslije poroda, te će pripremiti kupone sa 20% na prvi ginekološki pregled poslije trudnoće za svaku trudnicu koja bude na druženju.
Učešće je besplatno, ali se trudnice moraju prijaviti putem facebook stranice: Roditelj, kako bi osigurale mjesto, te poklon vrećicu.


Partneri i sponzori projekta su:
Sponzori druženja su: Pampers, Nifty test, Biassco sa proizvodom Curaprox, Euromand sa proizvodom Aptamil, A-Twin sa proizvodom Child Life, Ewopharma sa proizvodom Biogaia, Berlin-Chemie sa proizvodom Anaftin Baby i Espuminsan L, Tosama sa proizvodima To.To., Sebamed baby, Farmaduks sa proizvodom MAM, Bayer sa proizvodom Bepanthen, Salvus sa proizvodima Salvit i Solgar, La Roche-Posay.

Partneri druženja su: Medimpex sa proizvodima Mollers, Sarajevski kiseljak sa proizvodom Mg Mivela, Džajić commerce sa proizvodima Hamanek, Nectar sa proizvodima Frutek, Nobel, Johnson’s.

Više o ovim brendovima, njihovim proizvodima, beneficijama i svemu što vas zanima, možete direktno saznati na druženju. Organizator događaja je mostarska kompanija Sfera d.o.o., a projekat se održava svaki mjesec, kvartalno po gradovima BiH.

 

- Tekst se nastavlja nakon oglasa -

2 KOMENTARI

0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
2 Comments
S najviše glasova
Najnovije Najsstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
- Oglašavanje -

Vijesti danas