Bivša kolegica o aferi Bujanovac! Milica je bila stalno pijana, a Aleks uhvatili da radi kao prostitutka!

bivša kolegica o aferi bujanovac! milica je bila stalno pijana, a aleks uhvatili da radi kao prostitutka!


Nakon mnogih spekulacija o aferi Bujanovac i Švicarskoj, a sada se oglasila saučesnica, bivša drugarica i kolegica Milice Kemez i Aleksandre Nikolić Aleks, Katica Sekovska iz Makedonije.

Kako ona kaže, Milica i Aleksandra su prvo radile u Bujanovcu, kao animir dame, nakon čega su otišle u Švicarsku. Kako navodi, tamo je bila i Sanja Stanković.

-Znam Milicu dugo, nas dvije smo zajedno radile, prvo smo radile u Bujanovcu ona je bliska sa mojom drugaricom iz Makedonije. Živjela je sa njom i jedno vrijeme je ostala na ulici, nije imala gdje da ide i moja drugarica je uzela nju u stan kod sebe. Dunja joj je ponudila posao, i Milica je pristala. Dovela je nju u Bujanovac u ”Kasa Kubana” kod Jašara – počela je Katica, tadašnja Milicina kolegica i drugarica.

-Tamo je bila i Aleksandra Nikolić i bilo je puno cura koje su bile i prije u Zadruzi. Milica je godinu dana radila u Bujanovcu. Ja sam živjela dugo sa Dunjom i radila u šanku, sve sam vidjela kako funkcioniše. Ona je u Bujanovcu upoznala gazdu, koji je oženjen i ima troje djece. Ona se sa njim svakodnevno drogirala i alkoholisala, i nakon izvjesnog vremena je rekla da neće da radi. Izašla je iz kafane, jer nije imala posla. Tamo su dolazili gastarbajteri bogati. Oni su te djevojke mogli da iznajme, i sve u dogovoru sa gazdom. Da bi zaradili nadnicu u Bujanovcu, nudili su 20 eura dnevnicu, i sve što piju gosti, pola ide gazdama, pola njima – priča ona.

– Nakon toga smo napustili Bujanovac, i otišli u Švicarku. Radili smo u kafe baru ”Panorama” i ”La Luna” u Sent Galenu kod Kendija. Dok smo radili tamo, Dunja, Milica i ja smo živjele zajedno. Sanja Stanković je takođe radila u kafe baru ”Panorama”. Radile su kao animir dame, i mnoge su prevarile za pare. Milica je bila isto sa gazdom u vezi, koji je imao troje djece i bio u braku. Nakon izvjesnog vremena Dunja ju je upoznala sa bogatim Albancem Labijan. On je bio u vezi sa Dunjom, ali Milica ga je preotela od Dunje i zbog toga su se one posvađale. Poslije toga je upoznala čovjeka iz Italije, Oldenijana, a Milica je sa njim pričala samo preko gugl prevodioca – dodaje Katica.

– U Švicarskoj smo bile 2017. i 2018., Milica se vratila u Novi Sada. Znam da je Milicu Oldenijan finansirao nakon toga, pa i dok je bila u ”Zadruzi 3” on je slao novac na Milicin račun. Tako su uspjele da otvore frizerski salon. Dunja i Milica su se potukle zbog njega, a poslije toga ja sam završila sa njom – iznosi Sekovska.

– Aleks Nikolić ima zabranu da uđe u Tursku jer su je uhvatili da nelegalno radi kao prostituka. Čovjek koji je nju čuvao, zove se Dejan, on je iz Beograda – završila je Katica.

(Kurir)Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU