Bivše Zadrugarke u žestokom okršaju: Sanja Stanković ojadila Miljanu, Kulićevoj sve oduzeto

Sanja Stanković tužila je Miljanu Kulić zbog izjave u jednoj emisiji da provjereno zna da se novopečena voditeljica bavi prostitucijom, i da joj čak zna makroa, pa je cijela priča dobila sudski epilog.

Poslije filanala prve ili druge sezone „Zadruge“ Miljana je u emisiji ispričala u emisiji „Narod pita“ da zna da se ja bavim prostitucijom, kao ima dokaze, pa sam je tužila. Zapravo, omogućila da pokaže svoje dokaze. Bilo je nekoliko saslušanja, ročišta, ona se nije pojavila, pa je presuđeno da mora da plati za klevetu. Pošto ni to nije uradila, onda su joj zaplijenili stvari, i u toku su licitacije za prodaju istih. Svakako meni ništa njeno ne treba, i novac kad bude legao na moj račun biće proslijeđen u humanitarne svrhe, samo je poenta da ne možeš za svakog da pričaš šta ti se ćefne, a da ne snosiš pravne posljedice zbog toga – rekla Sanja.

Kulićima je, između ostalog oduzeto: baštenska garnitura, rashladna vitrina, dva bicikla, nekoliko televizora, ormara, mašina za pranje i sušenje veša, sudo mašina, ugaona garnitura, kuhinja i još mnogo toga.

(express/svet)

The post Bivše Zadrugarke u žestokom okršaju: Sanja Stanković ojadila Miljanu, Kulićevoj sve oduzeto appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU