Black Friday na IT Academy: 2 programa po cijeni 1

Da li ste razmišljali o tome da steknete neka nova znanja koja će vam pokrenuti ili unaprijediti karijeru?

Ako jeste, sigurno ste se našli u dilemi šta je najbolje da učite. Da li da učite nešto o dizajnu ili da se okrenete programiranju? Da li da se opredijelite za PR ili za marketing? Šta bi bilo unosnije: SEO ili PPC oglašavanje?

Ali da li ste razmišljali o tome da naučite oba?

Prilika koju ne smijete propustiti

Kako bi izašli u susret svim ljudima koji žele da promijene svoju karijeru i život i opremili ih znanjima koja će im to i omogućiti, ITAcademy i BusinessAcademy su pokrenule jedinstvenu akciju povodom Crnog petka (Black Friday), koji je širom svijeta poznat po velikim rasprodajama i sniženjima.

Svi zainteresovani koji se od 26. do 28. novembra prijave za jednogodišnje školovanje na nekoj od ove dvije ustanove, pored izabranog programa, moći će naredne godine da pohađaju još jedan program po izboru u okviru te ustanove, i to potpuno besplatno. Dakle, dobićete 2 programa – od kojih ćete platiti samo jedan, i to po sniženoj cijeni jesenjeg upisnog roka.

Akcija traje samo do subote, zato reagujte odmah i iskoristite priliku da postanete uspješan stručnjak za više traženih oblasti.

Prijavite se za ovu specijalnu akciju na ITAcademy ili iskoristite pomenute pogodnosti na BusinessAcademy.

Napravite pravu kombinaciju znanja i udvostručite svoje šanse za uspjeh

Prepoznajući želju i potrebu polaznika da upišu više od jednog programa kako bi stekli znanja iz više traženih oblasti poslovanja, ITAcademy i BusinessAcademy iskoristile su Black Friday kao sjajan povod da polaznicima pruže upravo ono što su priželjkivali.

Nerijetko su grafičkim dizajnerima potrebne dodatne vještine iz oblasti web dizajna, dok JavaScript programeri uglavnom žele da se usavrše i kao PHP programeri, čime postaju i frontend i backend stručnjaci. S druge strane, programerima su, uz stručne IT vještine, često potrebne i vještine upravljanja IT projektima i IT biznisom.

Na tržištu se neophodne kvalifikacije za određene pozicije često prepliću, pa su tako PR stručnjacima potrebna znanja iz marketinga, a oni koji se bave online oglašavanjem moraju znati kako funkcionišu i SEO tehnike.

Uz pomenute kombinacije, one koje se još preporučuju sa ITAcademy i BusinessAcademy su:

● Frontend JavaScript Development + PHP Web Development;

● Android Development + iOS Development Program;

● Preduzetništvo + Menadžment projekata;

● Microsoft Administration + Linux Administration;

● Web Design + Print & Graphic Design;

● Content & SEO Manager + PPC & Digital Channels Manager;

● Cambridge poslovni program + Međunarodno poslovanje;

● Java Development + Python Development.

Na svim ovim programima možete se opredijeliti za nastavu u učionicama ili za online školovanje uz najsavremeniju platformu za učenje na daljinu.

Više o programima možete saznati na sajtovima ITAcademy i BusinessAcademy.

black friday na it academy: 2 programa po cijeni 1
black friday na it academy: 2 programa po cijeni 1

Vještine koje možete odlično da naplatite

Dok mnogi, uprkos svakodnevnom radu, sebi ne mogu da priušte više od pukih osnova, oni koji su prepoznali isplativost savremenih IT, biznis i internet vještina nemaju problema sa zaradom. Tako prosječna plata programera u Bosini i Hercegovini dostiže i 2.700 KM, a približne prihode ostvaruju i preduzetnici, SEO stručnjaci i PR menadžeri.

Da biste se našli na ovakvim pozicijama, ono što vam je neophodno jesu praktične vještine koje ćete moći da iskoristite u realnim okolnostima. Upravo zbog važnosti primjene usvojenih vještina, na ITAcademy i BusinessAcademy polaznici stiču isključivo znanja za rad na konkretnim radnim mjestima.

Na ITAcademy možete da se usavršavate za najtraženije IT profesije. Polaznici uče i razvijaju realne tehnike programiranja, IT administracije, dizajniranja i upotrebe softverskih alata uz konstantnu podršku priznatih stručnjaka. Isto tako, školovanjem na BusinessAcademy dobijate poslovne vještine, znanja i resurse koje možete primijeniti i naplatiti odmah.

Prijavite se i steknite školovanje po svjetskim standardima

Zahvaljujući najsavremenijim programima, usklađenim sa potrebama tržišta i svjetskim standardima, zatim kvalitetu predavačkog kadra, primjeni najnovije tehnologije i softvera u nastavi, kao i jedinstvenoj metodologiji za brzo sticanje najviše stručnosti – „Arhitekturi saznanja” – obje ove ustanove ovlaštene su od strane Cambridge odjeljenja za međunarodne ispite, kao i vodećih kompanija i organizacija u sferi IT-ja i biznisa, kao što su Microsoft, Zend Technologies, Adobe, CompTIA, Oracle, Cisco, Autodesk, MikroTik, Linux Professional Institute, International Qualifications Network, Chartered Management Institute, London Chamber of Commerce and Industry i drugi.

Prijavite se za školovanje na ITAcademy ako želite da se usavršite za više IT oblasti ili na BusinessAcademy, ako ste zainteresovani da započnete razvoj svojih poslovnih vještina.

Da podsjetimo, akcija Black Friday traje od 26. do 28. novembra i samo u ovom periodu možete upisati dva programa po cijeni jednog. Požurite!

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU