Boja njezinog donjeg veša će vam otkriti kakva je ljubavnica

Grudnjak boje kože uglavnom biraju žene koje vole ostaviti dojam organiziranosti, prirodne su, realne, opuštene i nemaju što skrivati. Crna otkriva hrabru i ambicioznu ženu

Ako volite veš jarkih boja poput ružičaste, zelene ili nebeskoplave, puni ste ljubavi i uvijek optimistični. Žene koje nose ovakve boje zadržale su djetinji šarm i okolina ih doživljava kao neodoljive. Vole se zabavljati i uvijek su u potrazi za novim pustolovinama.

  • Boja koju odjenete puno govori o osobnosti – objašnjava psihologinja Karen Haller. One utječu na raspoloženje i ponašanje, bili toga svjesni ili ne, a utječu i na to kako vas drugi doživljavaju. Boja veša otkriva kakva ste ljubavnica, a igrom bojama možete “začiniti” seksualni život. Žuti grudnjak nose žene koje su odane partneru i žude za nježnošću, a žene koje preferiraju crveno vole uzbuđenje i isprobavanje novih stvari u spavaćoj sobi.

POGLEDAJTE VIDEO:


Grudnjak boje kože uglavnom biraju žene koje vole ostaviti dojam organiziranosti, prirodne su, realne, opuštene i nemaju što skrivati. Ako u ormaru prevladava bijela, to otkriva da privatnost želite zadržati za sebe, a crna može upućivati na skrivanje emocija.

Ambicija se krije iza mistične crne
Crna otkriva hrabru i ambicioznu ženu koja se ne boji preuzeti vodstvo. Naginje klasičnom stilu i ne prati modne trendove. Želi partnera za dulje vrijeme, što ne znači da će prihvatiti monotoniju u vezi.

Prirodna ljepota na prvome mjestu

Bijela je boja nevinosti, strasti i skrivenih tajni, no isto tako često se nađe na repertoaru žena koje žele istaknuti prirodnu ljepotu. Ova boja otkriva žene koje su smirene i ozbiljne, sklone brizi za partnera te se ne plaše vlastitih emocija.

boja njezinog donjeg veša će vam otkriti kakva je ljubavnica

foto: Dreamstime

Sve nijanse strasti utkane su u crveno

Crveni veš poziva na strasti i uzbuđenja. Žene koje ga nose nemaju vremena za romantične igrice, nego žele entuzijazam u krevetu. Mogu biti dramatične ili ovisne o partneru, no to je dio njihova šarma.

Pravila odabira
Pri odabiru boje veša pazite na boju kože, očiju i kose
Tople boje poput crvene i žute povećavaju osjećaj uzbuđenja i vitalnosti
Top tri razloga za kupnju veša su izgradnja samopouzdanja, osjećaj moći i zavođenje

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU