Fotka iz trgovine u Zagrebu razbjesnila ljude: “Ovako se nije ponašalo ni u ratu”

Fotografija iz jedne trgovine u Zagrebu na kojoj se vide puna kolica kvasca proširila se danas društvenim mrežama te izazvala bijes mnogih.

“Tko je tu lud! Jutros žena bez trunke srama kupila 6000 vrećica kvasca! U Plodinama u Zapruđu….. suprug je pitao da kako je nije sram…. žena hladno da kaj koga briga”, piše uz fotografiju koja se širi Facebookom, a uz koju se poziva na daljnje dijeljenje iste uz hashtag #stopovakvimluđacima.

fotka iz trgovine u zagrebu razbjesnila ljude: "ovako se nije ponašalo ni u ratu"

“Pohlepa je gora od bilo koje bolesti”, tek je jedna od reakcija ljutitih korisnika Facebooka. “Ni u ratu se nije ponašalo tako”, “dokud ide ljudska pohlepa? Žalosno”, još su neke od reakcija.

Neki su sugerirali kako bi trgovci trebali ograničiti kupnju artikala kupcima s obzirom na situaciju. “I trgovci su krivi, a ne dozvoliti da jedna žena uzme sve, a ostali ništa”, još je jedan od komentara.

Zbog slične situacije u jednom dućanu u Dalmaciji pojavio se natpis iznad kvasca kojime se moli kupce da ga kupuju u razumnim količinama, a ljudi pretjeruju s opskrbljivanjem i drugih artikala, prije svega toaletnog papira, brašna i maslaca.

index.hr

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU