“BOLJE DA ŠUTI ZAUVIJEK, DIJETE VIĐAO NIJE!” Ana Nikolić se obrušila na Rastu, uplela i njegove roditelje

Rat na društvenim mrežama između Ane Nikolić i Raste ne prestaje!

Ne prestaje preucavanje bivših partnera na društvenim mrežama. Pjevačica Ana Nikolić ponovo ratuje sa svojim bivšim suprugom, reperom Stefanom Đurićem Rastom, sa kojim ima kćerku Taru. Ana je ovog puta u javnost iznijela njihove privatne prepiske, a potom ga ponovo optužila da je član klana Veljka Belivuka.

Pošto je Rasta poslije njenih opužbi na društvenim mrežama objavio fotografiju sa kćerkom, Ana je ponovo reagovala tvrdeći da je kćerkica sa njom.

“Laž! Dijete je kod mene tako da više neću pustiti nijednu jedinu laž. O njegovim roditeljima mogu samo da kažem ‘hvala vam što ste bili tu’ I zbog poštovanja prema tim istim ljudima ja sam šutila. Bolje da šuti zauvijek. Sve što kaže od ovog trenutka biće upotrebljeno protiv njega. Dijete viđao nije. Ako želiš dalje tvoje bljuvotine da iznosim sa dokazima i to kakvim – nastavi! Sramota me je od same sebe prvo, kao i od ljudi o čemu ja javno raspravljam. U pravu si – vidimo se na sudu”, napisala je Ana Nikolić uz fotografiju.

A potom je objavila fotografiju sa kćerkom u krevetu kako spava s njom.

“Istina je jedna. I ne mogu i neću da šutim i žmurim na laži i bezobrazluk. Tačka”, dodala je Nikolićeva.

(express/mond)

The post “BOLJE DA ŠUTI ZAUVIJEK, DIJETE VIĐAO NIJE!” Ana Nikolić se obrušila na Rastu, uplela i njegove roditelje appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU