Bolni kadrovi Ane Nikolić: Čelo joj je i dalje u pečatima, sve se jasno vidi

Kada je početkom jula objavljen snimak na kojem se vide rane koje je Ana Nikolić imala po licu, javnost je ostala zatečena.

Svi su se pitali o čemu se radi i šta je uzrok onakvih pečata, pa se čak nagađalo da se radi o posljedicama unošenja pretjerane količine alkohola, dok su neki išli i do te granice da pričaju da je posljedica korištenja opijata.

bolni kadrovi ane nikolić: čelo joj je i dalje u pečatima, sve se jasno vidi

-Neizmjerno hvala svima koji ste mi poslali toliko puno podrške. Ja nisam ni svjesna ponekad koliko ima vas koji me volite. Znate da ja nisam baš pričljiva o privatnom životu što ne znači da nisam prošla kroz oluje. Razne oluje privatne. Ne prihvatam ulogu žrtve i kada jesam upravo to… Ja sam uvijek birala da budem pobjednik! Ali umori se čovjek i najjači padnu. Ne mislim da što te ne ubije, to te ojača. Ožiljci na licu samo su mali pokazatelj svih rezova na duši – napisala je Ana nakon snimka koji je zapanjio javnost, a onda se dotakla i optužbi da koristi drogu.

-Degutantno mi je i deplasirano da o temi “droge” uopšte bilo šta komentarišem. Prvo zato što to nikada nije bio moj stil života, ali posljednji put ću ponoviti – nikada nisam probala nijednu vrstu opijata – nikada. Ove lažne optužbe, osim što me degradiraju kao ličnost, kao majku i ženu. Rastužuje me, ne volim nepravdu i neću dozvoliti nikome me “stavlja i zloupotrebljava na tako za mene lično sramotan lažan i nadasve primitivan način – napisala je pjevačica tada na Instagramu.

bolni kadrovi ane nikolić: čelo joj je i dalje u pečatima, sve se jasno vidi
bolni kadrovi ane nikolić: čelo joj je i dalje u pečatima, sve se jasno vidi

Na novom snimku koji je objavljen vidi se Ana koja iz automobila daje intervju za emisiju Ekskluzivno.

Iako rane nisu kao one koje smo vidjeli početkom jula, tragovi, odnosno pečati, i dalje su jasno vidljivi.

The post Bolni kadrovi Ane Nikolić: Čelo joj je i dalje u pečatima, sve se jasno vidi appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU