Bosanac iznajmio djevojku u Japanu: Nisam jedini kojeg će ona danas imati, ali bitno je probati

Robert Dacešin iz Banjaluke je preko sajta u Japanu unajmio djevojku na nekoliko sati i odlučio je da podijeli na svom Jutjub kanalu kako je to izgledalo.

Djevojka koju je unajmio mu je rekla da se zove Miara.

-Nisam tačno siguran da li je ovo njeno pravo ime, ali ono što pretpostavljam je da danas neću biti prvi momak kog će ona imati. Ona i ja smo se upoznali na sajtu koji pruža uslugu iznajmljivanja djevojaka – ispričao je Robert.

Djevojka, koju je Robert iznajmio, navela je da se tim poslom bavi tri mjeseca i da želi da postane glumica. Miara, kako je rekla da se zove, do sada je oko 20 puta bila iznajmljena da bude nečija djevojka. Miara je Robertu objasnila da se trudi da tokom posla ne uključuje emocije i da ga obavi profesionalno.

Navela je da tokom obavljanja ovog posla želi da se što više zabavlja. Kad ju je Robert pitao da li privatno ima momka Miara je odgovorila da joj je on momak. Robert je saznao da postoje i djevojke koje iznajmljuju momke. Iznajmljuju ih i da im glume muževe na nekoliko sati. Nekad se desi da se zaista i vjenčaju u privatnom životu iako kompanija zabranjuje da se viđaju privatno.

U videu koji je objavio Robert objašnjeno je šta iznajmljivanje podrazumijeva, kao i šta je dozvoljeno, a šta nije. Momak koji iznajmi djevojku smije da se sa njom drži za ruku, ali je grljenje ili bilo šta više zabranjeno. Nije dozvoljen odlazak u nečiju kuću ili na lokacije koje garantuju privatnost.

Takođe ne smiju zajedno da se voze taksijem ili automobilom. Javni prevoz je dozvoljen, ali u nekim slučajevima i on može biti zabranjen.

The post Bosanac iznajmio djevojku u Japanu: Nisam jedini kojeg će ona danas imati, ali bitno je probati appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU