NE BIH OKRENULA LEĐA MILIJU KAO ISAK: Zorana Mićanović ne mijenja tim

Iako nije stigla do finala takmičenja ”Zvezde Granda” sedamnaestogodišnja Zorana Mićanović ipak je dobila pesmu od svog mentora Aleksandra Milića Milija, koji je od samog starta vjerovao u nju i njen uspjeh.

I nije za džabe vjerovao, jer je sa pesmom ”Sikter” postala mega popularna, a u znak zahvalnosti što je od nje napravio zvijezdu, Zorana je ostala vjerna Miliju i sve odluke vezane za njenu karijeru prepušta njemu.

– Ja sam tom čovjeku mnogo zahvalna, i drago mi je jer imamo jako lijep drugarski odnos prvenstveno. I ova druga pjesma lijepo prolazi, ne mora da bude hit kao ”Sikter” ali videćemo. Svakako radimo još pjesama i ostajem da sarađujem samo sa Milijem– rekla je Zorana.

Za razliku od nje, posljednjih dana priča se kako je Milićev nekadašnji pulen Isak Šabanović kompozitoru okrenuo leđa i opredijelio se za druge autore sa kojima sarađuje.

Ovaj Isakov potez mnogi su osudili iz razloga što je i za njegov uspjeh takođe zaslužen pomenuti producent, a evo šta Zorana misli o tome.

Ja nikada Miliju nisam okrenula leđa niti bih. Zašto bih kad je sve super? Vidjela sam to za Isaka, ali dečko je možda našao bolju priču za sebe, nismo svi isti, svakome drugačije odgovra. Isak ima dobro ime i uspio je da napravi nešto od sebe za razliku od takmičara iz te sezone, tako da ćemo tek vidjeti gdje će ko biti. E sad, da li će biti uspješniji on ili ću ja, to se nikad ne zna i ne treba sada da se priča o tome, polako, vidjećemo– zaključila je Zorana.

(Express/Grand)

The post NE BIH OKRENULA LEĐA MILIJU KAO ISAK: Zorana Mićanović ne mijenja tim appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU