Bracom na bh. olimpijskim ljepoticama/ Lider u kvalitetu i širini asortimana ski & snowboard opreme renomiranih brendova

Iako je ove godine snijeg kasnio, trenutno je sezona skijanja na bosanskim planinama u punom jeku i čini se da će na kraju zimska sezona ipak postići dobre rezultate.

Zahvaljujući novim internacionalnim saradnjama, ove godine, kao nikad prije, dolazi i veliki broj stranih turista, a po prvi put u većem broju i turista iz Engleske.

Turistički operater TUI je Bjelašnicu i Jahorinu uvrstio na mapu svojih zimskih turističkih destinacija, a za dobavljača usluga rentanja ski opreme izabrana je kompanija Bracom:
„Mi od ove godine imamo uspostavljenu saradnju s ovim velikim operaterom u sklopu koje svi gosti iz Engleske uzimaju opremu za skijanje upravo od firme Bracom, odnosno od Bracom rentala koji se nalaze na bh. olimpijskim ljepoticama. Bracom je jedini koji, osim što je lider u kvalitetu i širini asortimana ski & snowboard opreme renomiranih brendova, ima svoje ski rentale na svim bh. olimpijskim planinama, pa stoga i ne čudi što smo upravo mi izabrani kao partneri ovog prestižnog turističkog operatera. Posebno nas raduje što smo dio ove lijepe priče koja znači dolazak Bosne i Hercegovine na svjetske mape zimskog turizma i veliki poticaj za našu cjelokupnu ekonomiju.“ – izjavio je Kenan Đonko, direktor marketinga u kompaniji Bracom.

Više o Bracomu i Bracom ski & bike rentalima pronađite na sljedećim web stranicama
www.bracom.ba
www.ski-bike-rent.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU