Brena na ivici suza zbog sinova: Pjevačica priznala da je s godinama sve više usamljena

Folk diva se prisjetila vremena kada je sve bilo toplije i ušuškanije, a djeca vesela u očekivanju Djeda Mraza

Lepa Brena se prisjetila kako je nekada u ovo doba godine njena porodična kuća na Bežanijskoj kosi bila ispunjena djecom i prazničnom euforijom, dok je danas potpuno drugačija atmosfera.

– Kad vam djeca odu iz kuće i onda živite u tim nekim velikim kućama, gdje prolazite pored vrata gdje su nekad živjela vaša djeca, to je tužno. Pogotovo ovaj mjesec decembar, kada smo mi spremali poklone, gdje se kuhalo i spremalo svaki dan, gdje je bilo puno snijega, gdje se kitila kuća… Sada je sve to nekako prazno i ja sam našla utjehu u biznisu i koncertima – priznala je pjevačica za medije.

Potom se sjetila nestašluka svojih sinova pred jednu Novu godinu usred zime.

– Bio je snijeg i puno paketića, kao i drugova naše djece. Klinci su rekli da odemo svi na bazen. Mene su tad gurnuli obučenu sa džemperom i čizmama u vodu, sa svom tom garderobom. U početku sam nekako bila šokirana, jer ja to nikada ne bih uradila. A kad sam poslije vidjela koliko je to njima bilo smiješno i koliko im je to pričinilo radosti, rekla sam: “Što da ne?” Nekada čovjek sebi treba da da oduška – prisjetila se pjevačica.

Brena je iz svog dugogodišnjeg bračnog iskustva, dala savjet i Aleksandri Prijović i njenom suprugu Filipu.

– Za Filipa i Aleksandru imam savjet da uopšte ne obraćaju pažnju šta se piše. Veoma je važno da ne povjerujete u sve te hvalospjeve o sebi. Mi smo zvijezde samo nekoliko sati na toj sceni, a taj privatni život treba organizovati da imate jedan divan balans između tog vašeg profesionalnog i vašeg privatnog života – rekla je pjevačica.

(express/alo)

The post Brena na ivici suza zbog sinova: Pjevačica priznala da je s godinama sve više usamljena appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU