Brodolom winter magic je ove godine najiščekivanija zabava u regionu

Nova  brodolomska avantura pod nazivom BRODOLOM WINTER MAGIC ove godine po prvi put stiže u zimskom izdanju.

Sinonim  dobre zabave, pozitivne energije i nezaboravnih druženja BRODOLOM WINTER MAGIC će svojom atmosverom zagrijati sve posjetitelje Olimpijskog centra Jahorina.

Nakon duže pauze svih muzičkih dešavanja u svijetu i regiji jedan od najvećih događaja elektronske muzike na nšim prostorima će biti upravo BRODOLOM WINTER MAGIC  koji će se održati 11. i 12. 03. 2022.godine na OC Jahorina.

Njegovo novo izdanje donosi do sada najrasplesaniju zabavu uz spektakularnu produkciju kakvu imaju i najveći svjetski festivali,  vrhunske plesne koreografije, te  -odličan line-up koji predvode  jedni  od najpriznatijih svjetskih DJ-eva

 11.03.22. Mark Knight ,Mahmut Orhan  uz podršku regionalnih I domaćih DJ-eva :After AFFAIR, Kristijan Molnar, Andrew Meller, Drop Department;

12.03.22. Fedde Le Grand, Plastik Funk, The Provincials, Petar Dundov,  Nebs Jack, DJ Jock, Alexander De Funk.

Brodolom je od pokretanja u potpunosti bio inovativan i potpuno drugačiji muzički događaj, čiji je fokus bio i ostao da prikaže veličinu i različite mogućnosti koje pruža muzika. Time je uspostavio standarde zabave za ljubitelje dobrog provoda, što ga čini jednim od najpopularnijih događaja ne samo u BiH, nego i u zemljama okruženja.

Posjetitelji ovogodišnjeg BRODOLOM WINTER MAGIC će moći  uživati  u dvodnevnom muzičkom spektaklu, dobroj zabavi, skijanju, bordanju i čistom zraku.

Olimpijski centar Jahorina je trenutno jedna od najprestižnijih i najpoželjnijih zimskih destinacija u regionu. Pored dobre ski ponude www.oc-jahorina.com svojim posjetiteljima tokom sezone nudi i velike muzičko zabavne programe, tako da adrealina i zabave ne nedostaje za sve generacije.

Ulaznice za BRODOLOM WINTER MAGIC  se mogu kupiti online na svim prodajnim mjestima sistema   www.kupikartu.ba .

Sve info na https://www.facebook.com/brodolom.ba/

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU