Bruce Willis u javnosti prvi put nakon što je objavljeno da je bolestan

Legendarni glumac Bruce Willis viđen je u javnosti prvi put nakon što je objavljeno da pati od afazije, odnosno poremećaja govora.

Fotografisan je s prijateljem u jednom restoranu u Brentwoodu u Kaliforniji. Podsjećamo, njegova porodica je prije šest sedmica objavila saopćenje:
“Želimo vas obavijestiti da naš voljeni Bruce ima zdravstvene probleme. Nedavno mu je dijagnosticirana afazija, koja utječe na njegove kognitivne sposobnosti. On će napraviti pauzu od svoje karijere, koja mu je mnogo značila. Ovo je teško vrijeme za našu porodicu i cijenimo ljubav, suosjećanje i podršku koju nam pružate.”

Bruce Willis se povlači iz svijeta glume zbog poremećaja govora
Afazija inače nastaje kao posljedica moždanog udara ili tumora na mozgu, ali još uvijek nije poznato šta se tačno dogodilo Willisu.

Veliki broj kolega iz svijeta glume pružio mu je podršku, a među njima su John Travolta, Matthew Perry, Liam Neeson i drugi.

Njegova supruga Emma Heming Willis se nedavno zahvalila svima koji su uz njih u ovim teškim trenucima.

“Empatija, suosjećanje i razumijevanje nešto su što nas okružuje u posljednje vrijeme. Hvala vam na tome i što neprestano šaljete svoju ljubav, molitve i savjete te dijelite vlastito iskustvo s tom bolesti. Ništa još nije izgubljeno”, napisala je.
(express/index)

The post Bruce Willis u javnosti prvi put nakon što je objavljeno da je bolestan appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU