BUŠILI JOJ GUME I ZVALI PAUKA: Daru Bubamaru nepropisno parkiranje mnogo košta

Pjevačica Dara Bubamara automobil u rodnom Novom Sadu parkira gdje stigne i redovno na mjestima koja nisu predviđena za to, a kako je sada i sama rekla, stalno joj komšije zovu pauka, jer ne znaju kako drugačije da se izbore sa ovim problemom.

– Stalno mi neko zove pauka kad se negdje parkiram, ali šta da radim. Ne mogu da se jurim sa ljudiama. Moram nekad hitno nešto da obavim, pa ne mogu da čekam da se oslobodni mjesto. Već sam ranije pričala o tome da redovno plaćam sve kazne koje mi stignu za parking, tako da tu nema problema – rekla je pjevačica, a neki su joj čak bušili gume, jer je nemarna prema komšijama, koji su je prethodno uljudno molili da ne parkira gdje stigne.

– Dari su jednom na autu izbušili gume jer više nisu znali kako s njom da izađu na kraj. Ona kaže da više neće, samo mahne rukom i svaki sljedeći put uradi istu stvar. Svi znaju koje automobile vozi, ne ostavlja čak ni poruku u kojoj navede da se brzo vraća, a niko ne voli takvu bahatost, pogotovo kad nekoga zatvori svojim autom, da ne može da izađe – rekle su komšije.

bušili joj gume i zvali pauka: daru bubamaru nepropisno parkiranje mnogo košta

Inače, Bubamara se redovno snima dok divlja na autoputu i to preko 200 kilimetara na čas, zbog čega je takođe dobijala kazne. Ona tvrdi da je to zbog činjenice da mora na vrijeme da stigne na određenu destinaciju zbog posla, ne razmišljajući da ovakvim ponašanjem i sebe i druge može da dovede u opasnost.

(Express / Pink.rs)

The post BUŠILI JOJ GUME I ZVALI PAUKA: Daru Bubamaru nepropisno parkiranje mnogo košta appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU