Home Estrada Čaprićka se sveti Franu nakon s*ks afere: Ovo joj nikada neće oprostiti

Čaprićka se sveti Franu nakon s*ks afere: Ovo joj nikada neće oprostiti

0
Čaprićka se sveti Franu nakon s*ks afere: Ovo joj nikada neće oprostiti

Nakon raskida sa Elenom Kitić, Fran Pujas uhvaćen je kako pored bazena razmjenjuje nježnosti sa Sandrom Čaprić. I dok bivša zadrugarka otvoreno priznaje da su u vezi, Pujas je demantovao njene riječi uz obrazloženje da su samo prijatelji i da mu nije jasno zbog čega ona daje takve izjave.

U međuvremenu Sandra, koja je nedavno promovisala svoj novi album, promijenila je priču i rekla da su ona i Pujas bili samo kombinacija i ništa više.

– Simpatije između mene i Frana rodile su se još u Zadruzi, ali se tamo ništa nije desilo. Čuli smo se nakon rijalitija i sve je bilo top. Mi smo bili u kombinaciji. On sada nije za vezu, a nisam ni ja. Ja imam dečka – rekla je Sandra ne želeći da komentariše zbog čega Pujas poriče da su bili u šemi.

Sandra priznaje da je njen partner i te kako upućen u sve što se dešavalo sa Franom i tvrdi da joj nije pravio ljubomorne scene kada je afera dospijela u javnost:

– Nema on problem sa tim, što bi imao? Bilo, pa prošlo – kaže Čaprićka koju je izgleda ipak pogodilo to što Pujas negira vezu sa njom jer je odlučila da mu se osveti preko bivše djevojke Elene.

– Po izlasku iz rijalitija Fran mi se požalio da mu je Vojaž upropasitio vezu. Elena i Vojaž su navodno zajedno – tvrdi ona.

(express/svet)

The post Čaprićka se sveti Franu nakon s*ks afere: Ovo joj nikada neće oprostiti appeared first on Express.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here