‘Četvrti Mostar STEAM Team Sajam’ u srijedu u Mostaru

“Četvrti Mostar STEAM Team Sajam”, na kojemu će posjetitelji vidjeti izložbu radova, odnosno rezultate kreativnog druženja više od 170 učenika iz 17 osnovnih škola iz Mostara i šire okoline, održat će se u srijedu, 19. lipnja, u Američkom kutku Mostar i dvorištu iza Gimnazije Mostar od 17 do 19.30 sati.

Na Sajmu mladi sudionici Mostar STEAM Team programa imat će ulogu vodiča koji će predstaviti rezultate i dojmove s devetomjesečnog druženja učenika, te animirati posjetitelje da besplatno probaju druge zabavne, kreativne i tehnološke sadržaje.

Povrh izložbe radova, svi posjetitelji imat će priliku okušati svoju kreativnost na Creative Desku i istražiti MakerSpace resurse Kutka, a na Sajmu će također biti aktivan i Talking Booth i Quiz Hub na kojima će posjetitelji moći razgovarati na engleskom jeziku s izvornim govornicima iz SAD-a, dok će mladi vodiči organizirati i popularni The Whisper Challenge i mnoge druge zanimljive igrice.

Na događaju će sudjelovati Žuti tim – Treća osnovna škola i O.Š. “Mujaga Komadina”, Bijeli tim – O.Š. “Mustafa Ejubović – Šejh Jujo” i O.Š. “Antun Branko Šimić”, Crveni tim – Šesta osnovna škola i O.Š. “Petar Bakula, Plavi tim – O.Š. “Ivan Gundulić” i Četvrta osnovna škola,  Zeleni tim – O.Š. Zalik i O.Š. “Ilija Jakovljević” , Narančasti tim – O.Š. “Bartol Kašić” Rodoč i O.Š. “Bijelo Polje” Potoci, Ljubičasti tim – O.Š. Čapljina i O.Š. Ilići, Sivi tim – O.Š. Gnojnice, O.Š. Vrapčići i Međunarodna osnovna škola.

Sajam je besplatan i otvoren za sve koji žele posjetiti Kutak, pogledati dječje uratke i istražiti tehnološke i knjižne resurse Kutka, priopćili su organizatori.

(FENA)


Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU