ČUVENU VODITELJICU ZAMIJENIO PJEVAČICOM: Dijete napravio drugoj, a ona se udala za milionera

Branka Nevistić je bila jedna od najpoznatijih srpskih voditeljica, a povukla se iz javnosti nakon udaje za biznismena Branislava Grujića i posvetila porodičnom životu.

Ona je svojevremeno bila s košarkašem Momčilom Lavrnićem s kojim je dobila sina Luku.

Međutim, nakon njihovog prekida, Momčilo je nastavio dalje i oženio se pjevačicom Anom Stanić s kojom ima sina Vuka. Ipak, prije par godina u medijima se šuškalo kako se njih dvoje razvode, nakon čega je pjevačica demantirala te navode.

Branka Nevistić, također, je pronašla sreću u braku s biznismenom Branislavom Grujićem, za kojeg se piše da je milioner, a Branka je njemu treća supruga.

Javnost je prvi put Branku vidjela na srpskoj BK TV, sada već davne 1995. godine, a čim je ugašena ova televizija, prelazi voditi Dnevnik 2 na RTS-u. Njena karijera kreće uzlaznom putanjom, te dobiva mogućnost voditi brojne televizijske projekte, ali i mijenjati televizijske kuće. Zato je za svega nekoliko godina s javne televizije prešla na televiziju Pink, a potom vodila vijesti Prve televizije.

Već više od deset godina Branka ne pozdravlja gledatelje, te su se mnogi pitali kako danas izgleda njen život.

Branka se prije sedam godina u Veneciji udala za biznismena Branislava Grujića, a vjenčanje je bilo kao iz bajke. Njen suprug je predsjednik jedne građevinske firme iz Ženeve, koja posluje u Srbiji, Rusiji, Švicarskoj, Italiji i Belgiji. Pored toga, među vlasnicima je još pet firmi.

The post ČUVENU VODITELJICU ZAMIJENIO PJEVAČICOM: Dijete napravio drugoj, a ona se udala za milionera appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU