EKREM JEVRIĆ DANAS BI NAPUNIO 62 GODINE: Srčani udar ga pokosio na putu za pos'o

Ekrem Jevrić preminuo je 2016. godine, a mnogi se i danas sjećaju njegovog velikog hita “Kuća, pos’o”, kao i učešća u rijaliti programu. Pjevač je iznenada preminuo 4. marta 2016. godine u 55. godini, a danas bi napunio 62. godine.

Ekrem je iznenada umro u Njujorku, gdje je živio s porodicom. Kako su tada mediji prenijeli, Jevrić je krenuo na posao i u automobilu doživio srčani udar.

Ekrem je svoju popularnost stekao svojim hitom “Kuća pos’o” a kasnije je nastupao u rijaliti šouima odakle svi pamtne njegovu rečenicu: “Ovdje smo da bismo pravili šou”. Sa njim je tako i bilo, šou i legendarne scene gdje god da se pojavi.

Bio je oženjen Igbalom Jevrić, sa kojom je dobio četiri sina, Enisa, Verdina, Hajrudina i Berata. Godine 2010. učestvovao je u rijalitiju “Farma”, gdje je zauzeo treće mjesto. Ekrem Jevrić veoma spontano pobrao je sve simpatije javnosti, posebno učešćem u rijaliti šouovima.

Kako se tada navodilo, njegovi sinovi su planirali da krenu njegovim stopama i da uđu u rijaliti! Naime, oni se navodno spremali da uđu u “Parova”.

-On je bio teatralan, specifičan, a danas gledamo ljude koji bi da budu poznati, a nemaju nijedan kvalitet za to. Šta da vam kažem, u tim programima gledamo ljude koji vode ljubav kao životinje, bez ljubavi i emocija. Ekrem je imao svoju monodramu u rijalitiju, a zahvaljujući meni, to se pretvorilo u pravu dramu. Zbog toga smo mi neprevaziđeni i tako će i ostati – pričala je pjevačica Vendi o Ekremu, koja je imala romansu s njim u rijalitiju.

(Express/Kurir)

The post EKREM JEVRIĆ DANAS BI NAPUNIO 62 GODINE: Srčani udar ga pokosio na putu za pos'o appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU