DA LI JE MILICA PAVLOVIĆ POSTALA ZVIJEZDA SVJETSKIH MEDIJA ZBOG OVOG: Da li je to optička varka?

Muzička zvijezda Milica Pavlović pojavila se na otvaranju jednog prestoničkog lokala, gdje je sumirala utiske s koncerta u Novom Sadu, ali pomenula i detalj zbog kojeg je postala zvijezda svjetskih medija.

Ona je podijelila utiske sa nedavnog koncerta u Novom Sadu i najavila spektakl u Zagrebu, ali i kako su društvene mreže “poludjele” zbog nje.

da li je milica pavlović postala zvijezda svjetskih medija zbog ovog: da li je to optička varka?

Milica je ponijela glamurozne kostime na koncertu u Novom Sadu, ali je jedna haljina izazvala opštu pometnju na društvenim mrežama, te su se mnogi zapitali da li je pjevačica nosila donji veš.

  • Svi vi koji ste bili tamo vidjeli ste da ja imam jedan prelijep bodi ispod i da je u pitanju optička varka. Ono što me je iznenadilo je da sam izašla u svim turskim i kolumbijskim medijima, ali mi je to simpatično, jer eto šta može da se desi kada jedna malo smjelija kreacija zapadne za oko narodu, a onda se to krene šerovati i postane viralno. Nije što sam ja u pitanju, ko god da je, neka neko čuje za ovu našu malu zemlju i meni je drago – rekla je regionalna zvijezda.

(Express / Telegraf)

The post ZBOG OVOG JE MILICA PAVLOVIĆ POSTALA ZVIJEZDA SVJETSKIH MEDIJA: Da li je to optička varka appeared first on Express.

Izvor: ( express.ba / TNTPortal.ba )

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU