Đani priznao: Zbog tih opasnih i opakih likova sam dobio povišen šećer

đani priznao: zbog tih opasnih i opakih likova sam dobio povišen šećer


Iako je Đani u posljednje vrijeme u žiži interesovanja jer je njegov prijatelj iz Beča i poslovni partner, koji drži kafić, uhapšen zbog posjedovanja narkotika i oružja, pjevač je otkrio u kakvom je odnosu s tim čovjekom:

– Ja njega i njegovu porodicu znam kao divne ljude i prave domaćine. Družim se sa puno ljudi, a nikad nikoga nisam pitao čime se bavi i odakle mu pare. Šta mene to interesuje, zašto da guram nos gdje mu nije mjesto? Pa ni mene niko ne pita koliko zarađujem na nastupima. Moja Slađa sa njegovom suprugom ima neki mali procenat u jednom od tih restorana, ali to nema veze s tom pričom oko racije. Ja u Beču nisam bio više od godinu i po dana – tvrdi pjevač, koga su pitali s kim se od estradnjaka druži, da bi on otvorio dušu:

– Zbog tih opasnih i opakih likova sam dobio povišen šećer. Sve ih poštujem i cijenim, ali brate j*bo i pare i sve kad ti zdravlje ode. Poštujem sve, ali… Ma više me ništa od toga ne interesuje u životu. Uživam sa svojom porodicom, sa pravim prijateljima i glava me ne boli. Provodim vrijeme sa ženom, sinovima, snajkama, unučetom i, vjeruj mi, baš mi je lijepo – iskren je Trajković.

(Pink)Izvorni članak

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU