Dečko Tanje Savić doživio veliku tragediju: Pjevačica progovorila o svemu

Muhamed Muku Bešić, dečko Tanje Savić izazvao je veliku pažnju javnosti kada se saznalo za njegovu i pjevačicinu vezu. Međutim, ubrzo su počele da kruže priče da ni pjevačicina, a ni Mukijeva porodica ne podržava njihovu ljubav.

Naročito se pisalo o tome da Bešićev otac ne želi pjevačicu za snahu, te da je zbog toga sa sinom u lošim odnosima. A, da to nije tako i da ne može ni da bude tako otkrila je Tanja, ispričavši Mukijevu tužnu životnu priču.

– Pisalo se da od mog partnera otac ne odobrava našu vezu. Međutim, njemu je otac preminuo kad je on imao 12 godina. To mu je donijelo tu borbenost i sve ono što je danas – rekla je Tanja.

Podsjećamo, pjevačicin jedanaest godina mlađi izabranik živi u Americi, a rođen je u Bijeljini. Pored toga odrastao je u Njemačkoj i Belgiji, dok sada sve više vremena provodi u Srbiji. On je po zanimanju pilot, što je naročito oduševilo Tanjine sinove.

– Jeste li ikad zastali i pomislili: „Vau, za ovo sam se molila, a sada je tu i dešava mi se“ – napisala je nedavno Tanja na Instagramu uz zajedničku fotografiju s Mukijem, i tako otkrila koliko je konačno sretna.

(express/svet)

The post Dečko Tanje Savić doživio veliku tragediju: Pjevačica progovorila o svemu appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU