DEFINICIJA BEZOBRAZLUKA: Mile Kitić i Marta Savić se bahate ispred vile od pola miliona eura

Folker Mile Kitić i njegova supruga Marta Savić već nekoliko godina žive u luksuznoj vili na Lekinom brdu u Beogradu. Kako se ranije pisalo, ona vrijedi 500.000 eura i opasana je visokim betonskim zidom. Svaki član porodice ima svoj sprat, a jedna stvar razbjesnila je javnost.

Naime, na društvenim mrežama objavljena je fotografija šokantnog prizora ispred njhovog doma, iako navodno imaju garažu u okviru kuće. Kako se navodi, oni su ispred svog doma zauzeli regularno iscrtano parking mjesto, tako što su postavili rampe sa pištalicom, što je mnoge razbjesnilo, te se porodica poznatog folkera našla na meti kritika.

– Poslije štangli ispred kuće, sada otvoreno otimaju javno iscrtana parking mjesta. Stavljaju rampe sa pištalicom da ne moraju ni da izleze iz kola. Ovo je konkretno porodica Kitić, tačnije kuća se vodi na ženu i kćerku Elenu Kitić – stoji u objavi Ekostraže.

– Mjesto se može dobiti samo ako ste invalid, ambasada ili javna ustanova. Nije on ništa platio, samo je bezobrazan i bahat – dodaju.

Na društvenim mrežama su žestoko osudili Milena i Martu zbog batahosti i bezobrazluka.

The post DEFINICIJA BEZOBRAZLUKA: Mile Kitić i Marta Savić se bahate ispred vile od pola miliona eura appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU