TEODORA DŽEHVEROVIĆ OTKRILA SVE O BOLESTI KOJA JE UMALO KOŠTALA ŽIVOTA

teodora džehverović otkrila sve o bolesti koja je umalo koštala života


Bivša zadrugarka govorila je o velikim problemima sa kojima se borila, kao i brojnim posljedicama koje je to nosilo sa sobom.

Danas jedna od najatraktivnijih pjevačica Teodora Džehverović javno je govorila o velikim problemima sa kojima se suočavala, a zbog kojih joj je bio ugrožen život.

Naime, ona je govorila otvoreno o tome da je bolovala od bulimije i da je mrzila sebe ako ne povrati hranu koju je pojela. Problemi su počeli kada je krenula u baletsku školu i krila ih je od porodice.

-Desila se bulimija, jer sam bila klinka i nisam razmišljala normalno. Pala sam bila psihički u tom periodu, ali sam izašla kao pobjednik iz svega toga i na sve to se smijem. To je stvarno bio problem. Ja sam mrzila sebe kada se ne ispovraćam. Oko mene su sve bile mršavice. Sve su ždrale šta požele, a ja popijem vodu i ugojim se. To je bio moj problem – ispričala je svojevremeno Teodora.

Uspjela je da se izliječi, ali i dalje joj se dešava da nekoliko dana ne jede nakon čega se prejede. Džehverovićeva danas važi za jednu od najsekepilnijih pjevačica koja zrači samopouzdanjem.

(Republika)Izvorni članak

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU