DIJAMANTI BEND NE ŠTEDE NA SEBI: Ne pitamo koliko hit košta

Dijamanti bend ne prestaje da iznenađuje svoju publiku. Naime, dok brojni popularni sastavi žive na račun stare slave i hitova, ovi momci ne staju sa radom. Iz mjeseca u mjesec objavljuju nove projekte, pa su tako i ovog puta oduševili novom pjesmom pod nazivom “Svake noći srce pita”, za koju su snimili interesantan spot.

dijamanti bend ne štede na sebi: ne pitamo koliko hit košta

Očigledno ne štede kada je muzika u pitanju, pa su tako i ovog puta za saradnike odabrali najbolje ljude u poslu, a izbor je pao na Milana Miletića i Acu Krsmanovića.

– Oduševljeni smo reakcijom ljudi na novi projekat. Nekako smo navikli da redovno izbacujemo pjesme, to je dio našeg posla. Ulažemo u grupu, biramo najbolje saradnike i ne pitamo koliko nešto košta ako je dobro. Danas niko ne može da garantuje za hit, ali bitno nam je da se dopadne publici. Sve što smo snimili do sad pjeva se našim nastupima i dosta naših kolega ih je svrstalo u njihov repertoar. Ne volim da govorim o novcu i koliko izdvajamo za pjesme i spotove, to su ipak neke stvari koje ostaju između nas i naših saradnika – rekao je šef popularnog sastava Dejan Jalić i dodao da se pripremaju za novogodišnju noć.

dijamanti bend ne štede na sebi: ne pitamo koliko hit košta
dijamanti bend ne štede na sebi: ne pitamo koliko hit košta

Zakazan nam je nastup u jednoj svečanoj sali u Beškoj i jedva čekamo doček. Malo ćemo prošarati repertoar, ubaciti veselije pjesme i mogu samo da garantujem dobru zabavu – rekao je muzičar.

The post DIJAMANTI BEND NE ŠTEDE NA SEBI: Ne pitamo koliko hit košta appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU