Dnevni horoskop Lav: Preispitujete odnos sa partnerom

Unatoč prevelikoj preokupiranosti ne zatvarajte vrata novim prilikama!

Dnevni horoskop Lav uočava u narednom periodu probleme sa partnerom kod ovog horoskopskog znaka. Opustite se i ne izbjegavajte sve prilike koje vam se pruže.

Ovan

Želite nov početak kad je vaša karijera u pitanju, jer umorili ste se od postojeće. Bitno je da se fokusirate na određeni cilj a onda budete strpljivi. Neko od prijatelja vas ubjeđuje u opravdanost poslovnog ulaganja. Budite oprezni, riskantni finansijski poduhvati vam se ne preporučuju. Neko iz vaše prošlosti pokušava da uspostavi kontakt. Pažljivo vozite.

Bik

Ne možete da odmah ostvarite sve što ste naumili. Iako niste zadovoljni do sada postignutim rezultatima, strpljenje i upornost su i dalje ključevi vašeg uspjeha. Dobijate riskantnu poslovnu ponudu. Finansijski priliv ne pokriva troškove. Zabrinuti ste i u stresu zbog nekog porodičnog problema. Kreativnim pristupom možete ublažiti posljedice.

Blizanci

Budite pažljivi ove sedmice, nesporazumi ili pogrešne informacije na poslu mogu vam donijeti glavobolju. Puno poslovnih dešavanja zahtjeva svu vašu energiju, pa ne možete da posvetite dovoljno pažnje partneru i porodici. Neophodna vam je reorganizacija ili pomoć saradnika. Neko pokušava da vam nametne rješavanje problema koji vas se ne tiču.

Rak

Neko na poslu prekršio je dato vam obećanje. Ipak, otvorenim i iskrenim nastupom možete da nešto promjenite. Iako nemate kontrolu nad situacijom možete da na neki način profitirate. Osjetljiviji ste nego inače i možete se osjećati frustrirano i zapostavljeno naročito početkom sedmice. Ne brinite, partner je samo prezauzet poslovnim obavezama.

 

dnevni horoskop lav
Partner prezauzet poslovnim obavezama.

Lav

Zanimljive poslovne informacije ili ponude zahtjevaju pažljivo istraživanje. Iako ste preokupirani svojim obavezama ne zatvarajte potpuno vrata novim mogućnostima. Ne donosite prenagle odluke u vezi sa nekretninama, igra čekanja sada je na vašoj strani. Preispitujete svoj odnos sa partnerom i uzroke nesporazuma. Prekontrolišite zdravlje.

 

Djevica

Sve što sad započinjete na poslovnom planu ima velike šanse na uspjeh. Naročito ukoliko ste u partnerskom odnosu. Neće vam biti potrebno mnogo priprema za šansu da javno održite neko predavanje, iznesete svoje ideje ili održite prezentaciju. Budite samo ono što jeste i pobraćete komplimente. Imate razloga da budete optimističniji.

Vaga

Određene organizacione promjene na poslu otvaraju vam mogućnost da napredujete. Ne propuštajte priliku iako vam se čini da finansijski nije isplativa. Uznemireni ste i bespotrebno brinete, različiti stavovi sa partnerom ne znače zahladjenje emocija. Pokušajte da budete fleksibilniji. Moguće su alergijske kožne reakcije.

Škorpija

Vrijeme je za velike planove i fantastične ideje kako biste napravili kardinalne promjene u svom životu. Vrijeme više nego idealno da ostvarite nemoguće. Ono što vam trenutno nedostaje je više pozitivnosti i entuzijazma. Pokušajte da prevazidjete trenutni negativni naboj i osjećaj nepraktičnosti, vidjet ćete svijetlo na kraju tunela i mnogobrojne potencijale.

Strijelac

Vrijedno radite, pozitivni ste i prenosite svoj zarazni entuzijazam na saradnike. Odlučili ste da brojite samo uspjehe. Vaša nedavna inicijativa da dodjete do važnih informacija nije bila uspješna ali zato ove sedmice možete neočekivano dobiti odgovore. Preporučuje vam se da sada zapisujete svoje misli, ideje ili koncepte jer biće dragocjeni kasnije.

dnevni horoskop lav

Jarac

Praktičniji ste i sagledavate probleme na poslu iz drugačije perspektive. Nedavna zbunjenost ili nesigurnost sada je prevaziđena. Lakše sagledavate načine na koji možete da ostvarite svoje ciljeve i ambicije. Nesporazum sa nekim od prijatelja prevazići ćete otvorenijom komunikacijom. Odvojite vikend samo za porodicu i zabavu.

Vodolija

Pažljivim slušanjem ove sedmice možete doći do nevjerovatnih informacija. Pretpostavljeni na poslu imaju prevelike zahtjeve za koje niste sigurni da možete da ispunite. Neophodna vam je pomoć ili dobra ideja kako biste vladali situacijom i napravili dobru strategiju. Porodici je potrebno više vaše pažnje i razumijevanja.

Ribe

Iako osjećate da se sve odvija kako ste planirali na poslovnom planu znate da važna karika nedostaje. Ne morate da se pretjerano angažujete da biste otkrili šta je u pitanju, odgovor će se nametnuti spontano. Sada se opustite i strpljivo sačekajte da se rezultati uloženog truda realizuju. Veliki preokreti su u toku.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU