Dnevni horoskop za 04.04.2024.

Ovan


Na pragu ste novih ljubavnih prilika. Putem prijatelja ili poznanika upoznaćete nekoga čija će vam se komunikacija i životni pogledi jako svidjeti. Proširićete krug prijatelja, a velike su šanse da vas neko blizak pozove na putovanje.

Bik

dnevni horoskop za 04.04.2024.
Započećete više manjih poslova, a gotovo ništa nećete privesti kraju. Nerviraće vas postupci kolega koji će se neodgovorno odnositi prema obavezama, dok će šefovi vas okriviti za tuđe propuste. Pomjerite se od jednolične svakodnevnice i napunite životne baterije tako što ćete upražnjavati hobi. Godiće vam.

Blizanci

dnevni horoskop za 04.04.2024.
Finansije u vašem životu napokon se sređuju. Očekujte naplatu starog duga ili rješavanja sudskog spora u svoju korist. Stečen nivo obrazovanja i vještina, na kojima ste marljivo radili, pokazaće se isplativim ulaganjem u vlastitu budućnost. Uvjerićete se da trud i napori nisu bili uzaludni.

Rak

dnevni horoskop za 04.04.2024.
Ne stvarajte nikakve dugoročne planove, nego malo po malo izvršavajte svakodnevne zadatke. Nećete podnositi kritike na svoj račun, pogotovo ako dolaze od osoba koje ne cijenite. Ako ste bez stalnog partnera, povećana je mogućnost ulaska u novu vezu. Neće vam nedostajati prilika za flert i zabavu.

Lav

dnevni horoskop za 04.04.2024.
Niste u dobroj intelektualnoj formi. Mnogo toga bitnog će vam promicati, dok ćete preveliku pažnju davati stvarima koje toga nisu vrijedne. To bi vas moglo dovesti u neke neugodne situacije. Sve vezano za posao s mukom ćete završavati ili ostavljati nedovršenim. Mnogo bolje će vam ići društveni kontakti i druženja.

Djevica

dnevni horoskop za 04.04.2024.
Više pažnje posvetićete svom izgledu pa biste mogli pribjeći strožim dijetama kako biste ljeto dočekali u top formi. Ljubavni odnosi mogu biti poljuljani nedostatkom vremena ili sluha za partnerove riječi. Moraćete se nečega odreći kako biste udovoljili dragoj osobi. Međutim, neće vam biti žao kad vidite koliko to drugu stranu raduje.

Vaga

dnevni horoskop za 04.04.2024.
Puni ste energije pa ćete ambicioznije ostvarivati ideje. Naročito će vam biti važan privatni život pa će mnogi doživjeti burne promjene. Slobodni će imati prilike ostvariti vezu, dok će se oni koji se nalaze između dvije ljubavne prilike napokon odlučiti za jednu. Koristiće vam putovanje, komunikacija sa strancima i promjena sredine.

Škorpija

dnevni horoskop za 04.04.2024.
Moraćete uskladiti razlike u stavovima i mišljenjima s ukućanima ukoliko ne želite da dođe do burnih rasprava. Nećete biti u psihozičkoj formi pa će vas nakon takvih događaja pratiti osjećaj iscrpljenosti. U krugu odabranih pronaći ćete zadovoljstvo i puniti baterije. Povjerite partneru svoje probleme, ne držite nezadovoljstvo u sebi.

Strijelac

dnevni horoskop za 04.04.2024.
Ako ste posljednjih dana razriješili dileme pa i odnose s nekim ljudima, vaša svakodnevnica dobija drugačiji smisao. Iako ćete još biti pod utiskom prošlih situacija, znaćete da ste uradili najbolje što ste mogli. Bićete u potrazi za srodnom dušom, s nekim ćete flertovati i biti zavodnički raspoloženi.

Jarac

dnevni horoskop za 04.04.2024.
Planetarni položaji olakšavaju vam snalaženje u poslovnom i ljubavnom životu. Velike su šanse da vam se ispune ljubavne želje, ali ako ostanete kod kuće, moći ćete i dalje samo maštati o njima. Ako vam kolege predlože druženje nakon radnog vremena, prihvatite – nešto će vas prijatno iznenaditi.

Vodolija

dnevni horoskop za 04.04.2024.
Većina poslova odvijaće se kao po loju. Iako Marsov položaj upućuje da će vam za rješavanje istih trebati više vremena i energije, mnogi će spojiti ugodno s korisnim i pronaći zadovoljstvo u onom što rade. Slobodnima će ljubavni događaj promijeniti životne prioritete – osoba u koju ste zaljubljeni pozitivno djeluje na vas.

Ribe

dnevni horoskop za 04.04.2024.
Posvetite se isključivo svojim poslovima i ne rješavajte probleme onih koji to od vas ne traže. U protivnom ćete sebi na vrat natovariti tuđe brige, dok druge neće biti previše briga za vaše. U ljubavi će se nešto odvijati skriveno. Mogla bi vas privući zauzeta osoba koja će otvoreno flertovati, pokazujući neozbiljne namjere.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU