Dnevni horoskop za 20.03.2022.

Ovan


Odličan, odličan dan je pred vama! Tranzitni Mjesec donosi vam veliku inicijativu i fenomenalno raspoloženje. Uspjećete da uklopite sve, napravite dobar plan aktivnosti pa ćete vjerovatno jedan dio dana provesti sa voljenom osobom, a stići i da se posvetite prijateljima i svom društvu.

Bik


Možda će biti potrebno više truda, ali ćete uspjeti da ostvarite svoje ideje. Želite da se susretnete sa nekim ljudima koje odavno niste vidjeli pa ćete se truditi da se uklopite i možda zarad toga preraspodijelite svoje slobodno vrijeme. Divni momenti sa prijateljima i porodicom.

Blizanci


Prvenstveno ćete se posvetiti svojoj porodici, bračnom ili emotivnom partneru. Moguće je da ćete tokom dana napraviti i manje okupljanje u svom domu ili ćete zajednički otići na ručak u neki restoran. Odlični momenti ako želite da popravite komunikaciju sa nekim.

Rak


Ako je ikako moguće, potrudite se da dan provedete van kuće. Potrebno vam je da budete u pokretu, da budete aktivni, da se razmrdate i napunite energijom. Bilo bi dobro da nađete vrijeme za susret sa voljenom osobom, jer biste mogli da razgovarate otvoreno i iskreno o nekim problemima.

Lav


Ovo bi definitivno mogao biti vaš dan za flertovanje, za društvo, za nova poznanstva. Lako šarmirate osobe sa kojima dolazite u kontakt pa je vrijeme da se sa prijateljima zaputite u neke društvene aktivnosti. Sve danas uklapate lako, jer vas nosi talas pozitivne energije i zadovoljstva.

Djevica


Neće vam baš biti pravo ako zbog drugih danas ne uspijete da ostvarite svoje planove. Vi ste spremni da se posvetite ljudima koji su vam dragi, ali je moguće da oni neće moći da vam izađu u susret i da će u posljednjem momentu odložiti viđanje sa vama. Okrenite se članovima porodice, oni su uvijek tu za vas.

Vaga


Vaše su aktivnosti danas najviše vezane za emotivnog partnera. Doduše, pronaći ćete vi malo vremena i za svoje prijatelje, jer sa nekima od njih baš žudite da se vidite i dobro ispričate. Bilo bi dobro kada biste i društvo i voljenu osobu uklopili i popodne proveli u zajedničkom druženju.

Škorpija


Odličan je momenat da napravite plan za narednu sedmicu, ali i da se okrenete nekim obavezama oko kuće koje ste malo pogurali u stranu. Doduše, nemojte baš cijeli dan provesti u kući, odreagujte na poziv od strane prijatelja i isplanirajte malo vremena i za njih…

Strijelac


Morate da odradite neke sitnije obaveze koje ste obećali članovima porodice. Trudićete se da to završite što prije i da se onda okrenete onome što je vama važno, a to je društvo prijatelja ili osobe koju volite. Dan je ispunjen pozitivnom energijom, iskoristite ga i uživajte.

Jarac


Danas ćete se najbolje osjećati ako se okrenete ukućanima i provedete svoje slobodno vrijeme sa njima. Kontakt sa familijom, naročito mladima i djecom, donosi vam pozitivno raspoloženje i opuštenost. To će vam pomoći da napunite baterije i spremno dočekate novu sedmicu.

Vodolija


Dan je protkan pozitivnom energijom, vi ste u odličnom raspoloženju i spremni za pokret i inicijativu. Danas možete uraditi i neke stvari oko kojih biste se inače ustručavali ili opterećivali razmišljanjima. Pravi je trenutak da pošaljete poruku “onom nekom”. Mogućnosti za susret.

Ribe


Nemojte dozvoliti da vas neke obaveze ponesu i da na kraju ispadne da ste cijeli dan proveli radeći. Ako trebate nešto da završite, dajte sebi rok do podneva, a ostalo vrijeme posvetite sebi. Izvrstan je momenat da sa prijateljima ili voljenom osobom provedete savršeno popodne.

Autor: minimagazin.info

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU