DNEVNI HOROSKOP ZA 28. FEBRUAR Blizancima stiže napredak, Vagama konflikt

OVAN

Dnevni horoskop za 28. februar 2024. godine vam donosi neočekivanu vijest u porodici. Ukoliko planirate da renovirate stan ili riješite stambeno pitanje, danas je povoljan dan za preduzimanje prvih koraka. Nestrpljivi ste kada je ljubav u pitanju, pustite da se sve odvija svojim tokom.

BIK

Vaš dnevni horoskop vam predviđa prijatno osjećanje kraj nove osobe u vašem životu. Iznenadiće vas lijepim gestom koji ćete cijeniti, prepustite se emocijama i intuiciji. Danas izbjegavajte rasprave sa osobama iz poslovnog okruženja, fokusirajte se na ciljeve na privatnom planu.

BLIZANCI

Zvijezde vam predviđaju napredak na poslovnom planu. Finansije će se konačno stabilizovati, budite spokojni. Prije nego što iznesete kritike prijatelju, dobro provjerite kakvim informacijama vladate. Nije sve onako kako izgleda, treća osoba se previše miješa u vaš odnos. Spavajte više.

PROVJERITE DA LI STE MEĐU NJIMA Ovi horoskopski znaci su rođeni da budu bogati

RAK

Tenzija je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa. Višak slobodnog vremena vas tjera da se bavite toksičnim ljudima, savjet je da pronađete adekvatnu zanimaciju, hobi ili posao. Čuvajte se tračeva, danas do vas može da stigne neželjena vijest koja će narušiti vaš odnos sa partnerom.

LAV

Dnevni horoskop za 28. februar 2024. godine vam savjetuje da preuzmete neki rizik, možda vam djeluje da je opasno, ali će se isplatiti! Važno je da danas ne ćutite, već da svima kažete šta vam je na duši. Tako će se u vama iskristalisati ideja koja će vas voditi dalje ka ciljevima.

DJEVICA

Ne zapostavljajte prijatelje od kojih redovno dobijate poziv za kafu. Danas stižete sve, pa vas horoskop savjetuje da pokažete da mislite i da napravite prvi korak. U ljubavi sve ide kako treba, danas vas očekuje razgovor o daljim planovima. Da li ste spremni za viši korak?

MERKUR JE U RIBAMA Ovo su datumi koji mijenjaju sudbinu do 8. marta!

VAGA

Dnevni horoskop za 28. februar 2024. godine vam predviđa konflikt sa osobom iz poslovnog okruženja. Nema potrebe da se nervirate i objašnjavate svoju zamisao do najsitnijih detalja, već jasno iznesite šta želite da postignete. Riječi izgovorene u afektu mogu da vas koštaju.

ŠKORPIJA

Nesuglasice u porodici se nakupljaju, a danas ste na ivici da puknete. Spremite se za konflikt sa starijom ženskom osobom, ali potrudite se da izbjegnete nagle reakcije. Ova situacija se odražava i na vaš odnos sa partnerom, komunikacija je ključ uspeha.

STRIJELAC

Stalno ste u neizvjesnosti, iščekivanju i razmišljanju, a to vas opterećuje. Potrudite se da ne razmišljate previše, željene vijesti idu u vašu korist. Fokusirajte se na privatnu situaciju, odnos sa partnerom nije na zavidnom nivou. Da li stvarno želite kraj?

JARAC

Rasijani ste i to što ne znate šta osjećate i želite, čini vas još više nervoznim. Osoba iz prošlosti i danas okupira vaše misli, ali sa razlogom. Moguć je susret onda kada najmanje očekujte, a vi postupite onako kako se osjećate. To je jedino nepogrešivo. Čuvajte se povreda.

STALNO SE ŽALE! Ovi horoskopski znakovi potajno mrze ljude

VODOLIJA

Muči vas to što važne odluke donosite vodeći se emocijama, a ne razumom. Ne brzajte, napravite dobar plan i organizaciju, naročito ako imate privatan biznis. Problemi u vezi ili braku su neminovni, obratite pažnju na probleme koje uporno gurate pod tepih. Moguća je nesanica.

RIBE

Dnevni horoskop za 28. februar 2024. godine vam predviđa probleme sa nadređenima, jer danas nikako ne trpite autoritet. Kako dan odmiče, bićete bolje raspoloženi, a tome će doprinijeti prijatelji i porodica. Organizujte druženje i posvetite malo više vremena sebi, piše Mondo.

BONUS VIDEO:

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. FEBRUAR Blizancima stiže napredak, Vagama konflikt appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU