2.7 C
Sarajevo
Četvrtak, 28 listopada, 2021

Dok čeka transfer u Inter: Edin Džeko na petom rođendanu “Barbe” u Dubrovniku

U iščekivanju transfera u Inter naša fudbalska zvijezda Edin Džeko odmara u Dubrovniku, a sinoć je sa suprugom Amrom bio na petom rođendanu ugostiteljskog objekta “Barba”, čiji je vlasnik njegov partner i jedan od najpoznatijih dubrovačkih ugostitelja Miho Obradović.

– Pet godina straha, rada, truda, ali i ponosa. Ponosa jer smo drugačiji, jer smo uspjeli u projektu u koji smo krenuli tako davno, a tako nedavno. Hvala prije svega mojima Kate Obradović i Ines Obradović, ali i roditeljima, bez kojih ovoga ne bi bilo. Hvala i kumu Mariju Curiću koji je uvijek tu da probamo novu ideju. Hvala svima koji su vjerovali, ali i onima koji nisu, jer su nam jednaka inspiracija bili – napisao je na svom Facebook profilu Miho Obradović.

barba rodjendan1

Mihi su na društvenim mrežama čestitale brojne poznate ličnosti iz BiH i Hrvatske, a među zvanicama bili su i njegovi dobri prijatelji Senijad Ibričić sa suprugom Anitom, Eldin Adilović, Armin Hadžić, vlasnik lanaca “Snogu” i njegova ljepša polovina Sarah Čerkez, Sanin Mrkulić, vlasnik hotela “Hills”, Ivica Obradović sa suprugom Anitom Bonačić Obradović, doktoricom i vlasnicom dentalne ordinacije “Bonačić”.

0 0 Glasovi
Rejting članka
- Oglašavanje -
Pretplatite se
Obavijesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
NAJNOVIJE
Možda vas zanima