Donio im polufinale Svjetskog prvenstva: HNS kaznio reprezentativca!

donio im polufinale svjetskog prvenstva: hns kaznio reprezentativca!donio im polufinale svjetskog prvenstva: hns kaznio reprezentativca!

Hrvatski nogometni savez oglasio se priopćenjem u kojem je najavio pokretanje postupka protiv Brune Petkovića.

Riječ je o “slučaju Robert Jarni”, koji je smijenjen s mjesta izbornika U17 reprezentacije zbog podrške Betisu uoči utakmice protiv zagrebačkog Dinama, na što je Petković reagirao rekavši da je “Jarni klaun”.

Zbog toga je HSN pokrenuo stegovni postupak protiv Dinamovog napadača, sukladno članku 83. Stegovnog pravilnika HNS-a, a vezano uz točku V.1.6. Kodeks ponašanja nogometnih djelatnika i klubova.

Postupak je pokrenut zbog Petkovićeve izjave na medijskoj konferenciji zagrebačke momčadi uoči gostovanja u Sevilli kod Betisa.

– Točka V.1.6. Kodeks ponašanja nogometnih djelatnika i klubova kaže da se nogometni djelatnici u javnim nastupima moraju suzdržavati od negativnih stavova, vrijeđanja ili klevetanja drugih članova organizacije, a izjave za sredstva javnog obraćanja davati isključivo u skladu s duhom i općim pravilom navedenog Kodeksa. Priopćio je HNS.

Inače, Bruno Petković standardni je hrvatski reprezentativac.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU